YKS yerleştirmeler ne zaman açıklanacak?

Tam tarih belli değil ama tercih günü bitikten 15 gün içinde açıklarlar diye düşünüyorum. Sonuçlar bu sene erken açıklandığı için erken açıklarlar bence yerleştirmeleri de. 25'i gibi düşünüyorum.

ÖSYM bazen ilginç işler yapıyor 2023 te cumartesi akşam 21.00'da açıklandığı gibi bu sene de cumartesi(bugün) açıklanabilir veya yine yeni bir sürpriz yapıp pazar günü olmasına rağmen yarın açıklayabilir. Ancak bu ÖSYM nin belirsizliği durumu artık herkesin canını sıkmaya başladı kimse tatiline gezmesine doğru dürüst gidemiyor aklının hep bir kenarında bu iş oluyor güya 2 3 ay tatil veriyorlar sınavdan sonra onuda ha açıkladık ha açıklayacağız diyerek insanların aklında soru işaretleriyle geçirtiyorlar. Doğru dürüst bir gün verip şu gün açıklayacağız demek zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Aynı düzensizlik ve vurdumduymazlık her sene yaşanmak zorunda mı mesela? Her sene sınav açıklanırkende tercih açıklanırkende aynı şeyler oluyor ve daha öncede dediğim gibi bu şey ben dahil herkesin canını sıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı