YKS zamanı oyun oynuyorum

Rifmon

Hectopat
Selam YKS'ye hazırlanıyorum 12.sınıfım açıkta okuyorum haftanın 6 günü dershaneye gidiyorum ve günde 4 saat ders görüp 4 saatte ders çalıyorum eve geldiğimde de PC oynuyorum ama verimli çalışıyorum arkadaşlarım sabah akşam çalışırken ben bu tarz çalışıp 60 net falan TYT yapıyorum sizce PC oynamayı bırakmalı mıyım günde 2 saat falan PC oynuyorum.

Sana bağlı dostum. Hayallerine, isteklerine bağlı. Bazıları 10 saat çalışır anca kafası alır bazıları 2 saat çalışır halleder. Taşı delen suyun gücü değil sürekliliğidir, 1 gün çalışıp 3 gün yatarsan olmaz ama belli bir düzenin olup da netlerinden de memnunsan bence sıkıntı yok.

hedefim 100k

Günde 2 saat oynamak yerine ya gece oyna yatmadan önce ya da hafta sonu kendine izin ver, böyle daha verimli olur gibi.

60 net TYT hiçbir şey. 100k istiyorsan 80TYT 40AYT yapacaksın. Onu da oyun oynayarak yapamazsın.
Oyun oynayarak 75k giren arkadaşım var.Ona göre 2 saat hiçbir şey.Eğer verimli çalışıpta oyununu oynarsa bence oyun engel değil

Günde 2 saat oynamak yerine ya gece oyna yatmadan önce ya da hafta sonu kendine izin ver, böyle daha verimli olur gibi.

Uyku düzenini etkilemediği sürece mümkün. Ama burada mantık şu olmalı, boş zamanını oyun oynamak için kullanabilirsin ama oyun oynamak için boş zaman yaratamazsın.

Uyku düzenini etkilemediği sürece mümkün. Ama burada mantık şu olmalı, boş zamanını oyun oynamak için kullanabilirsin ama oyun oynamak için boş zaman yaratamazsın.
Aynen katılıyorum hocam, çok iyi dedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…