YKS25'te çalışmak için ne yapılmalı?

ali1001

Hectopat
Merhaba iyi sosyaller öncelikle. Ben mezun biri olarak EA 100k hedefliyorum fakat hiç ders calısan biri degilim hayatım boyunca 2 3 saaten fazla ders çalısmamısımdır bu da sınav sonucuma zaten yansıdı.
Türkçe 29d/5y
Sosyal 10d/3y
Mat 7d/2y
Fen 2d/1y

Türk dili ed. 7d/2
Tarih 2d/2y
Çöğ 2d/2y
Mat 1D.
Şimdi 49 günde TYT kamp videoları izliyorum AYT mata daha başlamadım edebiyata başladım fakat sanki bir şey olmuyor gibi videoyu izliyorum, dediği tersleri yaparken yarısını çözemiyorum. Anlamış gibi hissetmiyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum yani ders çalışmadığım zamanlar kendimi kötü hissediyorum çalıştığım zamanlar videoları izliyorum fakat soruları yapamayınca olmayacak gibi oluyor. İzlemiyorum ne tavsiye edersiniz psikolojim 0 hiçi şeyden zevk almıyorum her gün her saat yapmadığımı düşünüyorum ama elimden bir şeyde gelmiyor düzenli beni takıp etmesi için koçluk mu almalıyım ne yapmalıyım söyler misiniz yani? Ne yapacağım kafayı yiyeceğim.

Mert hocanın kampına geç. Eğer işlem ağırlıklı şeyleri yapamıyorsan ezber ağırlıklı şeylere çalış. Örneğin fenden en az 15 net çıkarmak gibi. Sene sonuna kadar matı da itekleye iteklete 18 19 a atarsan çok rahat girersin 100k içine.

Kardeşim önce sakin ol, panik olma bu kadar. Kendine bir ders programı hazırla veya okulda rehberlikçi falan vardır onlara da söyleyebilirsin. Kendinden emin değilsen, çok temel sorulardan oluşan test kitapları var onlardan alabilirsin, dünyanın da sonu değil zaten rahat ol.

Bu TYT'den 7 netim problemlerden geldi degişik bir hesaplamlarla progremlerin cogunu yapıyorum formülleri bilmiyorum cok zor formül olmayanları herzman yapıyorum deger vererek felan ezberin yok gibi rehber mat izliyorum

yani bi programım var ama dersleri videoları izliyorum yapamıyorum rehber matamatik temel diye dülünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…