T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #21 Kwenx dedi: TYT sınavımda hastalandım ve soru çözemeden cıktım mezunda ilk senem Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun, ben de karın ağrısı ile yüzleşiyordum TYT'de. Sınavı çalışan adam yaparmış, deneme kıvamında olmuş. Herhalde amele pardon öğrenci yokluğu çekiyorlardı da sınavın zorluk derecesi kolaydı.
Kwenx dedi: TYT sınavımda hastalandım ve soru çözemeden cıktım mezunda ilk senem Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun, ben de karın ağrısı ile yüzleşiyordum TYT'de. Sınavı çalışan adam yaparmış, deneme kıvamında olmuş. Herhalde amele pardon öğrenci yokluğu çekiyorlardı da sınavın zorluk derecesi kolaydı.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.529 Makaleler 5 Çözümler 271 31 Ocak 2025 #22 T21 dedi: Sağlık olsun, ben de karın ağrısı ile yüzleşiyordum TYT'de. Sınavı çalışan adam yaparmış, deneme kıvamında olmuş. Herhalde amele pardon öğrenci yokluğu çekiyorlardı da sınavın zorluk derecesi kolaydı. Genişletmek için tıkla... Sayısal bölüm bence hiçte kolay değildi geçen yıl. Geçen yıl güzel bir sıralama yapmışsınız. Bu yıl da devamı gelir diye düşünüyorum kendinizi yıpratmayın.
T21 dedi: Sağlık olsun, ben de karın ağrısı ile yüzleşiyordum TYT'de. Sınavı çalışan adam yaparmış, deneme kıvamında olmuş. Herhalde amele pardon öğrenci yokluğu çekiyorlardı da sınavın zorluk derecesi kolaydı. Genişletmek için tıkla... Sayısal bölüm bence hiçte kolay değildi geçen yıl. Geçen yıl güzel bir sıralama yapmışsınız. Bu yıl da devamı gelir diye düşünüyorum kendinizi yıpratmayın.