YKS'de 20k sıralama yapmak

O kadar da değil hocam kimse 1 sene çalışarak ilk bin falan yapamaz sayısalda. Arkadaş mezuna kalıp çok çalışırsa dediği gibi 20-30 bin bandına çekebilir tabii ki.
600 binden ilk 1000'e çekenler var. 1 yıl ilk 1000 için yeterli bir süre.

O kadar da değil hocam kimse 1 sene çalışarak ilk bin falan yapamaz sayısalda. Arkadaş mezuna kalıp çok çalışırsa dediği gibi 20-30 bin bandına çekebilir tabii ki.
Hocam disiplinli çalışma sistemiyle doğru çalışıp nasıl 1 sene de 1k yapamaz? Bunun bir sürü örneği var.

600 binden ilk 1000'e çekenler var. 1 yıl ilk 1000 için yeterli bir süre.
Kim çekmiş sayısalda 600 binden ilk bine?

Hocam disiplinli çalışma sistemiyle doğru çalışıp nasıl 1 sene de 1k yapamaz? Bunun bir sürü örneği var.
Yok hocam 1 senede kimse ilk bin yapamaz. Hatta ilk bin öğrencileri sene başında girse sınava yine ilk bine girerdi bu adamlar ömürlerini ders çalışarak geçiren tipler 1 senede bu adamların seviyesine çıkılmaz.

Kim çekmiş sayısalda 600 binden ilk bine?
Oğuz Usta'nın kanalına konuk olan bir arkadaş.

Bal gibi de yapılır. Bir iki kişi değil onlarca yapan var.

Son düzenleme:
Oğuz Usta'nın kanalına konuk olan bir arkadaş.

Bal gibi de yapılır.
Videoyu gördüm internette gördüğünüz her şeye inanmayın. Ben inanmıyorum şahsen 600 binde olduğuna. 12.sınıfta başına çok büyük bir şey gelmediyse ya da sınav anında bir şey olmadıysa tabii ama yine de başardı diyelim. Bir senede ilk bin yapabilecek adam ilk girişinde 600 bin yapmaz. Mantıklı değil bence temeli iddia ettiği kadar kötü değildi. En basitinden şöyle anlatayım bir ara yine buna benzer video vardı 6 ayda temelsiz sayısal 10 bin diye. Meğer adam Kabataş Erkek lisesinde okuyormuş. Türkiye'nin en iyi ikinci lisesi yani. Bu yüzden internette söylenenlere mesafeli yaklaşıyorum.
İnternette insanlara hayal satıp kendi ceplerini doldurma peşindeler.

Son düzenleme:
Hocam siz inanmamaya devam edip kendinizi kalıplaşmış düşüncelere göre yaşayın. Yapan adam mis gibi yapıyor sırf fazla izlenme olsun diye neden yalan söylesinler o kadar kişiye? Çok yanlış düşünüyorsunuz.

Cevabınızı vermişsiniz işte izlenme olsun diye. 1 senede ilk bin yapacak potansiyelde biri ilk senesinde 600 bin yapmaz.

Cevabınızı vermişsiniz işte izlenme olsun diye. 1 senede ilk bin yapacak potansiyelde biri ilk senesinde 600 bin yapmaz.
Hocam ben cevap vermedim ve ilk sene de 600 bin yaptıysa nasıl 12 ayda ilk bin yapmasın size neyi kanıtlamaya çalışıyoruz? Yapan yapıyor işte her şey kanıtlarla beraber ortada bu meseleyi uzatmanın anlamı yok siz 2-3 sene de anca ilk bin yapılacağını düşünün iyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…