YKS'de 20k sıralama yapmak

Arkadaşlar yazdıkalrınızı yeni okudum yani ben süper zekayım demiyorum ama sadece 2 hafta çalışarak 30'dan 50 TYT gördüm sonra istikrarı koruyamadım geri düştü netim siz hesaplayın AYT 8 yaptım 2 haftada 18 yaptım onu da şu an AYT15 civarında bir de böyle düşünelim

Kimse anasının karnından öğrenerek doğmadı doğmazda illaki bir çalışma lazım bende çalışırsam olacağına inanıyorum

Tartışma sizin üzerinizde dönmedi hocam yanlış anlamayın. 20k çok çalışınca yapılamayacak sıralama değil.

Yanlış anlamayın ancak imkansız yani yapmayı başarırsanız da zaten aşırı zeki kategorisine girersiniz. AYT 35 çok zorlasanız 45'lere çıkar da üstünü hiç sanmıyorum.

1 senede sıfırdan say 2K yapan tanıdığım var, çocuk cidden sıfırdı ilk girdigi YKS'den çıktıktan sonra ne kadar berbat durumda olduğunu fark edip ya çalışacağım ya da hayat bitti moduna girdi. Bir dahaki sinava kadar gunde 15 16 saat calisti yaptı adam şaka maka.

Hocam sınava 3 gün kaldı bir girelim duruma göre karar veririm en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…