YKS'de 25-30 mat neti için kaç kitap bitirilmeli?

Jsoain8

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben seneye sınava gireceğim amacım 50-100k arası sıralama yapmak peki bunun için matematikte kaç kitap bitirilmeli veya kitap çözülmeyip deneme çözmeliyim? Gerçekçi cevaplar yazarsanız sevinirim motivasyonumu hazırlamak için. Bu arada açık liseye geçmeyi düşünüyordum.

Eger Youtube'dan calisiyorsaniz seviyenize ve anladiginiz hocaya gore onun kampina baslayin. Seviyenize gore soru bankasi alip onu bitirdikten sonra bir ust seviye soru bankasi daha cozup direkt olarak denemelere baslayabilirsiniz. Seviyenizi belirtmediginiz icin bir sey diyemiyorum fakat sifirdan baslama gibi bir durum varsa temel kitaplarla beraber 3-4 kitap yeterli olur eger temeliniz varsa duzgun 2 kitap + denemeler yetecektir.

Eger YouTube'dan calisiyorsaniz seviyenize ve anladiginiz hocaya gore onun kampina baslayin. Seviyenize gore soru bankasi alip onu bitirdikten sonra bir ust seviye soru bankasi daha cozup direkt olarak denemelere baslayabilirsiniz. Seviyenizi belirtmediginiz icin bir şey diyemiyorum fakat sifirdan baslama gibi bir durum varsa temel kitaplarla beraber 3-4 kitap yeterli olur eger temeliniz varsa duzgun 2 kitap + denemeler yetecektir.

Sağ olun hocam benim matematik temelim yok diyelim biz çünkü hiç çalışmadım sadece okuldaki sınavlara çalıştım onun haricinde üniversite için hazırlık yapmadım şu an aktif matematik aldim 117.sayfadayım o da bir haftaya biter ondan sonra matematiğin ilacı çözmeyi düşünüyorum. Sonuç yayınlarının fasiküllerini de aldım ondan sonra orta seviye kaynak geçerim. Denemelere gelirsek 50-60'dan aşağı net yapıyorsam deneme çözmeye ceğim, 50 falansa düzenli çözerim her hafta 1 veya 2 ama branş denemesi çözmenin mantığı ne bilmiyorum normal denemeden farkı nedir yani? Bir de problemler ve geometri var onlara da TYT büyük bir kısmı bittiğinde düzenli başlayacağım yoksa anlamam hiçbir şey.

Sağ olun hocam benim matematik temelim yok diyelim biz çünkü hiç çalışmadım sadece okuldaki sınavlara çalıştım onun haricinde üniversite için hazırlık yapmadım şu an aktif matematik aldim 117.sayfadayım o da bir haftaya biter ondan sonra matematiğin ilacı çözmeyi düşünüyorum. Sonuç yayınlarının fasiküllerini de aldım ondan sonra orta seviye kaynak geçerim. Denemelere gelirsek 50-60'dan aşağı net yapıyorsam deneme çözmeye ceğim, 50 falansa düzenli çözerim her hafta 1 veya 2 ama branş denemesi çözmenin mantığı ne bilmiyorum normal denemeden farkı nedir yani? Bir de problemler ve geometri var onlara da TYT büyük bir kısmı bittiğinde düzenli başlayacağım yoksa anlamam hiçbir şey.
Fen ve dil bilgisi bilmiyorsan genele geçmen mantıksız olur bence hatta branşta çözme bence daha aktif matematik çözecek seviyedeysen.(Yanlış anlama,tavsiye)

Fen ve dil bilgisi bilmiyorsan genele geçmen mantıksız olur bence hatta branşta çözme bence daha aktif matematik çözecek seviyedeysen.(yanlış anlama, tavsiye)

Vallahi öyle hocam okul sınavlarına önem verip yüksek alırım genelde ama üniversite sınavı ayrı okul sınavı ayrı ben hayatımda matematik kitabı bitirmedim o yüzden sıfır başladım yoksa 3D miş orijinal miş temel atmadan çözülmez o kitaplar çözemeyince de matematikten soğuma oluyor. Çok zor diyerek sallıyoruz matematiği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı