YKS'de 575k sıralama ile tercih nasıl olmalı?

roxy34

Centipat
EA da 575k sıralama yaptım. Medipolde okumayı düşünüyorum bankacılık ve sigortacılık ya da sağlık yönetimi yazmayı düşünüyorum bankacılık ve sigortacılık 2023'te 603K ile kapatmış sağlık yönetimi 700k ile kapatmış %50 indirimli olanlar bunlar bu sene medipol %50 indirimli kontenjanı yok sadece %25 var sıralamalar nasıl olur girebilir miyim?

Girebilme ihtimalin var ama bu bölümlere para vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum.

@785052 hocam üniversitede kitap aldırma falan oluyormuş. Pahalı diyorlar ne kadar doğru?

Orijinal almak zorunlu diyenler var ama nasıl oluyor.

Merhaba @roxy34. Konunuzdaki 2 yere de girme ihtimaliniz yüksek görünüyor. Bunun yanı sıra devlet üniversitesi de düşünüyorsanız devlet üniversitelerindeki Sigortacılık, Sağlık Yönetimi, ve Finans ve Bankacılık bölümlerini araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
izmir katip çelebi de sağlık yönetimi okunur mu önü açık mı

Finans ve bankacılık bölümü hakkında düşünceleriniz nedir? Bilgisayar programcılığı mezunuyum bu bölümü okumalı mıyım? Ya da 2 yıllık elektrik veya elektronik mi okumalıyım.

2 yıllık Elektrik, ve 2 yıllık Elektronik Teknolojisi bence daha iyi ama Finans ve Bankacılık da fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…