YKS'de 93 OBP ile sayısal ilk 5 bin yapılabilir mi?

llwoleq

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben şu an 11.sınıfım ve 11.sınıfı kesinlikle istediğim şekilde tüm konuları kavrayarak bitiremedim, en azından okuldakilere ve sınıftakilere göre. %3'lük dilimle alan güzel bir lisede okuyorum ve OBP'm hesaplamalarıma göre maksimum 93 olabiliyor. Bu sene 96-97 kesin yapıyorum kafasındaydım geçen dönem 90 geldi bu dönem de hemen hemen o civar olur. Muhtemelen kafana taktığın şeye bak millet 80 OBP'lerle tıp kazanıyor diyeceksiniz ama bu durum benim moralimi aşırı düşürüyor. Sınıftaki birçok kişi 96-97 ortalama yapıyor, doğal olarak 11 konularını da anlamış olup 1 taşla 2 kuş vuruyorlar ve maalesef OBP sınav kadar olmasa da etkili. Her neyse, 93 OBP ile şu an 11 konularını anlayarak başlasam say ilk 5 bin yapılır mı? Çevrenizde falan var mı?

Yaparsın arkadaşımın OBP 85 Ti sınıftakiler 95-96 OBP yapmışlardı. Sınavda bayağı iyi sıralama yapmıştı şu anda tıp okuyor. Sınıftakiler istedikleri sıralamayı yapamadıkları için mezuna bıraktılar

Evet sınav kadar sınav esnasındaki psikoloji de önemli, çok teşekkür ediyorum yorumun için Allah yardımcım olsun gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…