YKS'de AYT 20-30 net için geç mi?

Arkadaşlar, TYT'yi konularım bitti sayılır, matematik temelini attım fakat Türkçeyi unuttum bile diyebilirim, aklımda kalmıyor. Şu an TYT soru bankalarını çözüyorum ama sürekli çalışamıyorum, sıkılıyorum. Sabah 9.5 civarı çalışmaya başlıyorum, sizce geç mi? AYT’de 20-30 net yapabilsem yeterli de AYT’ye geçebileceğimden bile şüpheliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, TYT'yi konularım bitti sayılır, matematik temelini attım fakat Türkçeyi unuttum bile diyebilirim, aklımda kalmıyor. Şu an TYT soru bankalarını çözüyorum ama sürekli çalışamıyorum, sıkılıyorum. Sabah 9.5 civarı çalışmaya başlıyorum, sizce geç mi? AYT'de 20-30 net yapabilsem yeterli de AYT'ye geçebileceğimden bile şüpheliyim.

Bir süreden sonra aynı tempoyla gitmesi zor oluyor sıkılma konusunu cözmen gerekiyor oturup 7-8 saat sıkılmadan calisman gerekiyor -tabii aralar vererek- TYT netlerin ne durumda bilmiyorum ama AYT konularını yetistirip yeterince deneme cözebilirsen-ki bu büyük ihtimalle mayıs sonuna haziran basına kadar zor- 20-30 hatta calisma verimine göre daha fazlayı görebilirsin ama dedigim gibi cok yogun bir calisma verim dsiplin lazım.
Ekleme: Sadece matematik değil değil mi?

Arkadaşlar, TYT'yi konularım bitti sayılır, matematik temelini attım fakat Türkçeyi unuttum bile diyebilirim, aklımda kalmıyor. Şu an TYT soru bankalarını çözüyorum ama sürekli çalışamıyorum, sıkılıyorum. Sabah 9.5 civarı çalışmaya başlıyorum, sizce geç mi? AYT'de 20-30 net yapabilsem yeterli de AYT'ye geçebileceğimden bile şüpheliyim.

Son 1 ay bile baksanız 20 net yaparsınız öyle diyeyim tabii o netle nasıl bir hedefiniz var onu da bilmiyorum ama kolay gelsin size.

Bir süreden sonra aynı tempoyla gitmesi zor oluyor sıkılma konusunu cözmen gerekiyor oturup 7-8 saat sıkılmadan calisman gerekiyor -tabii aralar vererek- TYT netlerin ne durumda bilmiyorum ama AYT konularını yetistirip yeterince deneme cözebilirsen-ki bu büyük ihtimalle mayıs sonuna haziran basına kadar zor- 20-30 hatta calisma verimine göre daha fazlayı görebilirsin ama dedigim gibi cok yogun bir calisma verim dsiplin lazım.
Ekleme: Sadece matematik değil değil mi?

Usta bana bir calışma şekli önerebilir misin? Gerçekten son zamanlarda bayağı çalışıyorum, ama sadece geometri ve TYT çalışıyoeum TYT'nin yarısı bitti matematik için ama başka ders çalışıyorum zaman yetmiyor, günlük 9-10 saat bile çalıştığım oluyor,

EA'dan gireceğim nerelere ağırlık vermem gerekiyor nasıl tekrar yapmalıyım?
Hangi derslere ne kadar zaman ayırmam lazım?

Şu an sadece matematik, geometri ve Türkçe çalışabiliyorum, nasıl bir yol izlemeliyim öneride bulanabilirmsiniz.

Usta bana bir calışma şekli önerebilir misin? Gerçekten son zamanlarda bayağı çalışıyorum, ama sadece geometri ve TYT çalışıyoeum TYT'nin yarısı bitti matematik için ama başka ders çalışıyorum zaman yetmiyor, günlük 9-10 saat bile çalıştığım oluyor,

EA'dan gireceğim nerelere ağırlık vermem gerekiyor nasıl tekrar yapmalıyım?
Hangi derslere ne kadar zaman ayırmam lazım?

Şu an sadece matematik, geometri ve Türkçe çalışabiliyorum, nasıl bir yol izlemeliyim öneride bulanabilirmsiniz.

Hedefiniz nedir bilmiyorum ama AYT 20 30 net demek temeli biraz olan öğrenci için kolay ben AYT tam anlamıyla bakmadım ona rağmen 25 30 arası yapıyorum ve AYT matematik netim 3 bana bu da yetiyor. Ayrıcı Türkçede çalışılacak ne var paragraf çözün rutin olarak dil bilgisini de bitirin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı