YKS'de bayılırsak sınav iptal edilir mi?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşırı stres yapıyorum. Bu sınav çok önemli, hayatımın en önemli sınavı açık ara. Bayılma gibi durumlarda sınava devam edilebiliyor mu? Benim bir arkadaşım LGS'de bayılmıştı fakat sınava devam etmişti. MSÜ'de de bayağı bir stres yapmıştım, bir ara gözlerim kapanmıştı adeta ama bir şey olmamıştı çok şükür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı yavaş ve derin şekilde nefes al, kalbini hızlandıracak hareketler yapma, tamamen sınava odaklan.

Öncelikle devam eder diğer arkadaşlarınızın sınavı sizinki etmez direk ambulans aranır kaldırırlar sizi ve bu kadar stres yapmayın alt tarafı sınav bu sınavdan iyi alsanızda bir şey değişmeyebilir kötü alsanızda değişmeyebilir geçen kaçtane diploması olan biriyle konuştum adam hiçbir şey değişmedi yıllarım gitti diyordu mesleği taksicilik ama bakın okursanız iyi biyerede gelebilirsiniz ama kesin geleceğinizin imkanı yok stres yapmanıza gerek yok biraz sınava çalışmaya ara verin oyun oynayın film izleyin müzik dinleyin sınava çalışmakta önemli ama böyle kafada çalışmaya devam ederseniz o sınavın emeğinizin de size faydası olmayacak bu yüzden sakin olun.

Muhtemelen ailen tarafından tekrar kötü bir sonuç çıkarırsan mezuna bırakmana izin vermediklerini düşünüyorum. Bu psikolojide isen normal fakat fazla takmamaya çalış, ben de hazırlanıyorum illa ki stres var hep kafamdan geçiyor sınav ama bu kadarı fazla gibi. Yine bir psikolojik destek alırsan iyi olur.

Muhtemelen ailen tarafından tekrar kötü bir sonuç çıkarırsan mezuna bırakmana izin vermediklerini düşünüyorum. Bu psikolojide isen normal fakat fazla takmamaya çalış, ben de hazırlanıyorum illa ki stres var hep kafamdan geçiyor sınav ama bu kadarı fazla gibi. Yine bir psikolojik destek alırsan iyi olur.
Ondan değil hocam utandırıcı bir sonuç almaktan korkuyorum. 100 bininci olursam falan neyse de 1 milyonuncu olursam insanların yüzüne bakamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı