Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #11 Rediph dedi: Hocam 1 milyonuncu olacağını falan düşünmüyorum. Net durumlarınız ne alemde ve hangi bölümden gireceksiniz sınava siz? Genişletmek için tıkla... TM'den gireceğim. Ortalama 50 net yapıyorum TYT'de. AYT'de ise 20 falan.
Rediph dedi: Hocam 1 milyonuncu olacağını falan düşünmüyorum. Net durumlarınız ne alemde ve hangi bölümden gireceksiniz sınava siz? Genişletmek için tıkla... TM'den gireceğim. Ortalama 50 net yapıyorum TYT'de. AYT'de ise 20 falan.
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 27 Nisan 2023 #12 Rsmefaw dedi: TM'den gireceğim. Ortalama 50 net yapıyorum TYT'de. AYT'de ise 20 falan. Genişletmek için tıkla... Hedefinizi bilmiyorum tam ama TYT'yi 60 yapsan, AYT'yi de 40 falan yapsan aslında 100 ila 300K arası gelebilir. 1 milyondan az gelir bu netlerle bile. Bence psikolojik destek alın hocam, bir süre de çalışmalara ara verin.
Rsmefaw dedi: TM'den gireceğim. Ortalama 50 net yapıyorum TYT'de. AYT'de ise 20 falan. Genişletmek için tıkla... Hedefinizi bilmiyorum tam ama TYT'yi 60 yapsan, AYT'yi de 40 falan yapsan aslında 100 ila 300K arası gelebilir. 1 milyondan az gelir bu netlerle bile. Bence psikolojik destek alın hocam, bir süre de çalışmalara ara verin.