YKS'de derece için kaç saat çalışmak lazım?

casper1881

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. YKS'ye gireceğim bu hafta sonu, 100.000 gibi bir sıralamayla mezuna bırakacağımı tahmin ediyorum. Seneyeki sınavda 7000 yapma isteğindeyim şu an. Tabii herkesin verimi farklıdır ama ne olursa olsun bir ortalama vardır. Dediğim derece için düzenli şekilde günde kaç saat çalışmak lazım? +10'lara çıkılmalı mı?

Bunu sizi tanımayan birinin cevaplaması saçma olur bence günlük güzelce dersinizi çalışırsınız çalışmadan sonra oh be ne verim aldım dersin 7 saat çalışırsın, 15 saat çalışırsın kafana bir şey bile zank etmez verim önemli çalıştıktan sonra bir de eski YKS sınavlarını çözersiniz.

Merhaba, iyi sosyaller. YKS'ye gireceğim bu hafta sonu, 100.000 gibi bir sıralamayla mezuna bırakacağımı tahmin ediyorum. Seneyeki sınavda 7000 yapma isteğindeyim şu an. Tabii herkesin verimi farklıdır ama ne olursa olsun bir ortalama vardır. Dediğim derece için düzenli şekilde günde kaç saat çalışmak lazım? +10'lara çıkılmalı mı?
Eğer 100k civarında mezuna bırakacaksanız hem TYT hemde AYT'nizin az çok temeli vardır. Bu çok güzel birşey hem konulara aşina olacaksınız hem de nasıl çalışacağınızı bilecekesiniz. Bu durum sizi yılın başında bile birçok kişinin önüne atacaktır.

Şimdiye gelirsek yazın evet dinlenin fakat ekime kadar falan oturmayın. Yerleştirme sonuçları gelmeden biraz daha önce günde 6-7 saatle başlayıp yavaş yavaş arttırın fakat ekim gibi 10 saati bulsun. Mezunların çoğunun eski sonucundan kötü yapmasının sebebi çok zamanım var diyip boşlamaları, sakın ama sakın öyle bir boşluğa düşmeyin 11.sınıftan yeni çıkmış bir öğrenci gibi yardırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı