YKS'de herhangi bir 4 yıllık üniversite için ne yapılmalı?

GamiX

Kilopat
Yer
İtalya
Daha fazla  
Merhaba, ben de birçok kişi gibi bu sene YKS sınavına giriyorum. Ancak İtalya' da okumaya gideceğim için sınavın çok bir önemi yok (benim için). İtalya' da zaten Politecnico di Bologna üniversitesinden kabul aldım ve kalan tek şey YKS sınavından 4 yıllık herhangi bir bölüm kazanmak. Okulumda benim gibi yurt dışı kazananlar 4 yıllık bölüm kazanmak çok kolay diyerek hiç çalışmadı. E ben de İtalya üniversite sınavından sonra dersleri baya bir saldım. Ama şimdi içime bir şüphe düştü hiç çalışmadan TYT girince. TYT' den en az 35 net falan bekliyorum ama AYT sayısal gireceğim ve neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. (Çok ciddiyim) Acaba AYT' den kaç net yaparsam herhangi bir 4 yıllık bölüm kazanırım? (En kötü bölüm de olur fark etmez yeter ki 4 yıllık olsun.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafan en çok hangi derse basıyorsa git ondan başla Türkçe okuduğunu anlama sorularını kesinlikle çöz.

Sınava girmeden kabul alınabiliyor mu?
İtalya sınavı 2022 de falan yapmaya başladı her ay bir hakkın var girmek için bi de

Kafan en çok hangi derse basıyorsa git ondan başla Türkçe okuduğunu anlama sorularını kesinlikle çöz.
Tamam da türkçeyle işim kalmadı ki zaten tyt netleri türkçeden topladım, sıkıntı şu, şimdi sayısal ayt gireceğim ve italyan sistemine çalıştığım için türk sistemindeki konuları bilmiyorum. kötü yapsam yine de saçma sapan bi 4 yıllık bölüm kazanır mıyım?

Artık bir yere girmek çok basit. Elinizden geleni yapın. Muhtemelen girersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…