Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 20 Haziran 2025 #21 Pate dedi: Hocam şekerin tadı nasıl bilen var mı sınav anında susatırmı. Genişletmek için tıkla... 3 tane veriyorlar hocam. Yeşil, Pembe, Sarı renklerinde. Lütfen diğer adaylar gibi şekerin paketi ile oynamayın diğer adaylar rahatsız olabilir. Bilgici1 dedi: Hocam bana dua eder misiniz tam sınırda ıstedıgım bölümle netlerim. D Vallahi şey aromaya bağlı sana elmalı gelirse az ekşi olur Genişletmek için tıkla... Olur, inşallah istediğin hedefe yerleşirsin.
Pate dedi: Hocam şekerin tadı nasıl bilen var mı sınav anında susatırmı. Genişletmek için tıkla... 3 tane veriyorlar hocam. Yeşil, Pembe, Sarı renklerinde. Lütfen diğer adaylar gibi şekerin paketi ile oynamayın diğer adaylar rahatsız olabilir. Bilgici1 dedi: Hocam bana dua eder misiniz tam sınırda ıstedıgım bölümle netlerim. D Vallahi şey aromaya bağlı sana elmalı gelirse az ekşi olur Genişletmek için tıkla... Olur, inşallah istediğin hedefe yerleşirsin.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2025 #22 Taeones dedi: 3 tane veriyorlar hocam. Yeşil, Pembe, Sarı renklerinde. Lütfen diğer adaylar gibi şekerin paketi ile oynamayın diğer adaylar rahatsız olabilir. Genişletmek için tıkla... Şeker poşetiyle cıs bıs sesler çıkarıp arabada gaz pedal şarkısını seslendireceğim (!)
Taeones dedi: 3 tane veriyorlar hocam. Yeşil, Pembe, Sarı renklerinde. Lütfen diğer adaylar gibi şekerin paketi ile oynamayın diğer adaylar rahatsız olabilir. Genişletmek için tıkla... Şeker poşetiyle cıs bıs sesler çıkarıp arabada gaz pedal şarkısını seslendireceğim (!)
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.033 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #23 Verdikleri şekerler kaliteli oluyor ama turuncu ve mor gelirse onlar çok güzeller.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.197 Çözümler 5 20 Haziran 2025 #24 Pate dedi: Hocam şekerin tadı nasıl bilen var mı sınav anında susatırmı. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe çözerken falan yemeyin bence ama matematik çözerken dümenden yiyin zevkli oluyor ama mavi gelirse yemeyin mavi naneli diye hatırlıyorum. He yeşilmiş rengi pardon.
Pate dedi: Hocam şekerin tadı nasıl bilen var mı sınav anında susatırmı. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe çözerken falan yemeyin bence ama matematik çözerken dümenden yiyin zevkli oluyor ama mavi gelirse yemeyin mavi naneli diye hatırlıyorum. He yeşilmiş rengi pardon.