YKS'de nasıl başarılı olunur?

• Konuyu başlatan Lskow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 221

Lskow

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ilkokulda ve ortaokulda başarısız bir öğrenciydim. LGS 280 puan yaptım çalışmadım. YKS dönemi geldi şimdi. Nasıl çalışılır, plan yapılır, bir konuya nasıl çalışılır bilmiyorum. Sayısal seçtim. YKS'de de başarısız olmak istemiyorum. EA'ya geçmek de istemiyorum. Sizce koçluk gibi bir şey mi almalıyım?

Bir sürü şey anlatırdım sınav sabahı yapacağın kahvaltıya kadar fakat bunu herkes anlatır ve üst düzey yararı olacağını düşünmüyorum.
Seni çağ atlatacak şey ayt matematiktir(mezuna kalarak tarihin en zor 3 ayt matematiginden ikisini gördüm) mümkün oldukça kendini bu yönde geliştirmeye bak
Sınav senelerimde hiçbir zaman koçluk almadım bunun eksi yani ve artı yönü oldu
artı yönü kafanızda "x konusundan 4 test yazıyorum git bunu yap getir(tabi siz daha a, b ve c konularindan kafanızda soru işaretleri varken der bunu) y konusundan da 3 test yazıyorum" tarzı şeyler yok bu yüzden hangi konuyu anlayıp anlamadığını göre kendin plan yapıyorsun
Eksi yani bunu kendimden örnek vericem ayt matematiğim iyi diye son bir ay denemelere geçtim ve elime aldım gerçek sınavda
Yani sıkacak kadar bir koçun olmasın fakat danisacak bir hocan muhakkak olsun

@memleketinde gurbet hocam kusura bakma rahatsızlık verdim de bir sorum var ben tyt konularını bitirdim sayılır matematik te fonksiyonlara geçtim tyt denemesi falan daha hiç atmadım fen hiç yok tyt ayt 0 fonksiyonlara aşırı abanıyorum bu ara sadece fonksiyon tyt kısmına yeni girdim fonksiyonların sence ayt den mat kısmında 25 net falan zor mu ve hızlı net toplamaya başlarmıyım tyt fen de kimyaya başlangıç attım sadece fonksiyonlardan sonra normal düzene yani gün içinde geometri kimya ya falan başlicam bu arada ayt matematikte başlicam bir yandan var mı bir öneriniz ha bu arada geometri de sıfır :D kimya matematik falan eğlenceli seviyorum da geometri rezil geliyor ya bu arada söylemeyi unutmuşum sayısal 100-130k lazım

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben ilkokulda ve ortaokulda başarısız bir öğrenciydim. LGS 280 puan yaptım çalışmadım. YKS dönemi geldi şimdi. Nasıl çalışılır, plan yapılır, bir konuya nasıl çalışılır bilmiyorum. Sayısal seçtim. YKS'de de başarısız olmak istemiyorum. EA'ya geçmek de istemiyorum. Sizce koçluk gibi bir şey mi almalıyım?

Temel atarak başla. Matematik için 345 start çözebilirsin. Zamanın bol.

Eğer daha hızlı halletmek istersen bıyıklı 10 günde temel atma kampını, kitabı ile takip edebilirsin.

Geometri için Paraf'ın 12 günde geometri temel atma kitabını kullanabilirsin.

Onun dışında OBP'ni yüksek tutmaya çalış. 11. sınıfın 2. dönemine kadar kendini çok fazla kasma.

Köpek gibi çalışarak.

YKS taktikler ile ilerlemiyorum işte bu kampı satın al ve kazan ne bileyim 20 dakika çalış 5 dakika mola yap baştan kaybedersin. Tek bir seçenek var olduğun durumu öğrenip ona göre çalışmalısın boş motivasyonlara kalırsan sınavda sen üzülürsün. Koçluk işlerine de bulaşma sana yapman gerekeni söyleyen birine para verme sınav için söylediği şeyleri senin ondan önce yapman gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı