YKS'de optiğe imza atmayı unutmak sorun çıkartır mı?

keroşima

Centipat
Merhaba. Bugünkü TYT sınavında sanırım optiğe imza atmayı unuttum. Kitapçığa vs. attım, gerekli bilgileri doldurdum ancak ne olacağını bilmiyorum. Gözetmenler de imza atın diye herhangi bir uyarıda bulunmadı. Sınavım değendirilmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Optikleri doldurmanız için uyarılarda bulunuyoruz . Sıkıntı olmaz merak etme.

Bizim gözetmenimiz bu konuda bizi uyarmadı. Hatta bir an uyuduğundan bile şüphelendim.
Ama biraz icimi rahatlattın sağolasın.

Optikleri doldurmanız için uyarılarda bulunuyoruz . Sıkıntı olmaz merak etme

Optikleri doldurmanız için uyarılarda bulunuyoruz . Sıkıntı olmaz merak etme.
Birde hocam emin olmak için soruyorum, kesinlikle emin olabilir miyiz?

Son düzenleme:
Bizim gözetmenimiz bu konuda bizi uyarmadı. Hatta bir an uyuduğundan bile şüphelendim.
Ama biraz icimi rahatlattın sağ olasın.

Bir de hocam emin olmak için soruyorum, kesinlikle emin olabilir miyiz?

Kesin emin olmanız için şunu yapın. Önce bulunduğunuz ildeki ÖSYM merkezini sonra ÖSYM genel merkezini arayın. Onlara durumu anlatın. İliniz sorun olmaz diyecek, genel merkez dilekçe isteyecek.

Ben iyi ki iyice optimist kitapçığı inceleyip her şeyimi tastamam yazmışım.

Hocam bende dün TYT attım mi atmadım mı bilmiyorum dün ki sınav görevlimiz hatırlatmadı bugünkü görevli uyardı hatırlattı dün TYT de optiğe imza atmadım sanırım ama full doğru doldurma yaptım optik bu imzayı okuyor mu ben nereleri arayabilirim bazı kişiler şey demiş biz gözetmen olarak en son kontrol ediyoruz eksik görürsek atıyoruz öyle mi hocam ben yine de bir ÖSYM merkezini arayayım değil mi atıp atmadığımı hatırlamıyorum.

Ben de tyt optiğime imza atmayı unutmuştum, az önce ÖSYM İstanbul merkezini aradım hiçbir sorun olmaz zaten kimlikleriniz kayıtlı diğer her şeyi yaptıysanız sorun olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…