6 611083 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 78 Çözümler 2 23 Ağustos 2023 #21 @Adrastos yardımcı olduğun için minettarım çok teşekkürler.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 23 Ağustos 2023 #22 Mühendislik istiyorsan tıp istiyorsan gidip edebiyat çözmenin sana faydası yok.
6 611083 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 78 Çözümler 2 23 Ağustos 2023 #23 450909 dedi: Mühendislik istiyorsan tıp istiyorsan gidip edebiyat çözmenin sana faydası yok. Genişletmek için tıkla... sistemi kavradım arkadaşlar cevaplar için ve zaman ayırdığınız için teşekkürler.
450909 dedi: Mühendislik istiyorsan tıp istiyorsan gidip edebiyat çözmenin sana faydası yok. Genişletmek için tıkla... sistemi kavradım arkadaşlar cevaplar için ve zaman ayırdığınız için teşekkürler.
S Scraptor Decapat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #24 Adrastos dedi: Hayır, tüm dersler olacak. Yanlış. Lisede sayısal seçen birisi sözel çözebilir. Buna engel olan bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten çözemezsin demedim ama "mantıken 2 sene eğitim aldığın bölümün sınavına girersin"dedim
Adrastos dedi: Hayır, tüm dersler olacak. Yanlış. Lisede sayısal seçen birisi sözel çözebilir. Buna engel olan bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten çözemezsin demedim ama "mantıken 2 sene eğitim aldığın bölümün sınavına girersin"dedim
6 611083 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 78 Çözümler 2 23 Ağustos 2023 #25 Scraptor dedi: Dostum zaten çözemezsin demedim ama "mantıken 2 sene eğitim aldığın bölümün sınavına girersin"dedim Genişletmek için tıkla... evet eğitimini aldığım bölümü seçersem mtok denilen ek puan geliyor ben yalnızca olası durumda başka bölüm seçme ihtimalim olduğundan böyle bir soru sordum.
Scraptor dedi: Dostum zaten çözemezsin demedim ama "mantıken 2 sene eğitim aldığın bölümün sınavına girersin"dedim Genişletmek için tıkla... evet eğitimini aldığım bölümü seçersem mtok denilen ek puan geliyor ben yalnızca olası durumda başka bölüm seçme ihtimalim olduğundan böyle bir soru sordum.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #26 Scraptor dedi: Dostum zaten çözemezsin demedim ama "mantıken 2 sene eğitim aldığın bölümün sınavına girersin"dedim Genişletmek için tıkla... Bölümün sınavına girmek diye bir şey yok hocam. AYT'ye giriyorsunuz ve karşınızda her ders bulunuyor.
Scraptor dedi: Dostum zaten çözemezsin demedim ama "mantıken 2 sene eğitim aldığın bölümün sınavına girersin"dedim Genişletmek için tıkla... Bölümün sınavına girmek diye bir şey yok hocam. AYT'ye giriyorsunuz ve karşınızda her ders bulunuyor.