Ben ilk kez YKS sınavına gireceğim. Ve sonunda kararımı verdim. Mütercim tercümanlık okuyacağım.
Hedefim büyük fakat 300 puanla bile üniversite var o yüzden bu bölümü seçtim. Ayrıca İngilizceyi gerçekten seviyorum.
Şimdi sorum, temelim olmadan günde 8 saat çalışarak 400 puan gelir mi?
Dağı delen suyun kuvveti değil sürekliliğidir. Yani 8 saat çalışacaksınız da sürekli 8 saat verim alacak mısınız?
Bence sorulması gereken soru ne kadar değil nasıl çalışmalıyım. 8 saat inandırıcı gelmiyor çünkü. Güzel bir program hazırlayarak kademeli bir şekilde 1-2 ayın sonunda maksimuma denk getirirseniz olabilir. Bahsettiğiniz puan ulaşılmaz dğeil
Ben ilk kez YKS sınavına gireceğim. Ve sonunda kararımı verdim. Mütercim tercümanlık okuyacağım.
Hedefim büyük fakat 300 puanla bile üniversite var o yüzden bu bölümü seçtim. Ayrıca İngilizceyi gerçekten seviyorum.
Şimdi sorum, temelim olmadan günde 8 saat çalışarak 400 puan gelir mi?
Hocam puana bakma bence sıralamalara bak. Tabiki yapabilirsin dilden alıyor diye biliyorum TYT'den 70-80 yapsan YDT'den de bir şeyler yapsan derece bile yaparsın
Hocam puana bakma bence sıralamalara bak. Tabii ki yapabilirsin dilden alıyor diye biliyorum TYT'den 70-80 yapsan YDT'den de bir şeyler yapsan derece bile yaparsın
Hayır sakın böyle şeyler alma. Dershane hocalarına, okul hocalarına nazik bir dille kaynak önermesini iste öyle al. Durumum el vermez diyorsan ikinci el satan kitapçılar oluyor oralardan al. Ben öyle yapıyordum