YKS'den dolayı yoruldum

zykrari

Hectopat
Hayatım boyunca sürekli erteledim ve bedelini şu anda ödüyorum, TYT de sıfırım AYT zaten sıfır ki yetişmez gibi duruyo, mezuna da kalmak istemiyorum. Şuraya bağlayacağım, bunaldım artık, gerçekten başarılı olduğum hiçbir alan yok, her şey kötüye gidiyor ve gitmeye devam edecek gibi, bu arada gelecekteki hedefim yazılım müh. Yukarıda bahsettiğim gibi içimi döktüm, forumdaki abilerim benim için bir tavsiyeniz var mı? Gerçekten bunalımdayım. Vaktinizi aldıysam kusura bakmayın ara sıra burada gezen bir kardeşinizim.

Hocam buradan dönmesi çok zor yavaş yavaş başlayıp seneye kadar çalışmanız lazım toparlamak için.

Hocam buradan dönmesi çok zor yavaş yavaş başlayıp seneye kadar çalışmanız lazım toparlamak için.

En mantıklısı o hocam saçma gelebilir ama gerçekten mezuna kalmak istemiyorum. Her günüm bunu sorgulamak ile geçiyor neredeyse.

En mantıklısı o hocam saçma gelebilir ama gerçekten mezuna kalmak istemiyorum. Her günüm bunu sorgulamak ile geçiyor neredeyse.

Hocam hedef yazılım mühendisliğiyse mezuna kalmadan bu işi başarmak imkansız.

Hocam hedef yazılım mühendisliğiyse mezuna kalmadan bu işi başarmak imkansız.

Anladım, belki kendi başarı hikayemi yazabilirim değil mi hocam ciddiyim dün 17,5 saat çalıştım. Çok saçma olacak ama 50k gelir mi hocam bu sürekliliği devam ettirirsem.

Eğer ki siz bu gidişe dur demezseniz söylediğiniz gibi her şey kötü gitmeye devam edecek. Oturup bir yerden başlamanız gerek. Bir bakmışsınız sınava kadar konular bitmiş üstüne tekrar yapıyor halde bile bulabilirsiniz kendinizi. Size "yoruldum" dedirten şey tam olarak nedir anlayamadım. Daha çalışmamışsınız bile nasıl yoruldunuz?

Anladım, belki kendi başarı hikayemi yazabilirim değil mi hocam ciddiyim dün 17,5 saat çalıştım. Çok saçma olacak ama 50k gelir mi hocam bu sürekliliği devam ettirirsem.
Hocam sizden büyük değilim ama bu kadar saat çalışmada 10 saat bile verimli geçer ise başarırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…