YKS'ye 1 sene kala çalışmaya başlamak yeterli mi?

Aeugust

Hectopat
Merhaba. EA öğrencisiyim. Şimdi YKS çalışmaya başlasam (1 hafta önce başladım) yetişir mi? Temelim var. Her gün ne yapmalıyım? Deneyimliler tavsiye verebilir mi? Dershaneye gidemem arkadaşlar.

Merhaba. EA öğrencisiyim. Şimdi YKS çalışmaya başlasam (1 hafta önce başladım) yetişir mi? Temelim var. Her gün ne yapmalıyım? Deneyimliler tavsiye verebilir mi? Dershaneye gidemem arkadaşlar.

Bu yazı TYT'yi ilerleterek ve EAdaki derslerin yani edebiyat ve matematiğini tekrar ederek geçirirsen neden olmasın?

Yetişir. Test kitabı alıp çöz, deneme'leri kademeli olarak arttır. Konuları 1. dönem bitirmeye çalış ve 2. dönem denemeler ile ilerle.

Elbette. Ben 12. sınıfa kadar yattım tamamen. Ben dahil etrafımdaki çoğu kişi sadece 12. sınıfta calısmaya başlayarak gerek sayısalda gerekse eşit ağırlıkta gayet iyi sonuçlar elde etmeyi başardı.

Bir eşit ağırlıkçı olarak sana tavsiyem AYT'yi saglam tutmandir.

Evet dostum bende o yatanlardanım 9 ay yatıp son 3 ay günde 2 3 saat çalışarak on bin geldi.

Hocam konuları nasıl yetiştirdiniz? Ben de hızlı çalışıyordum ama konular 6 ayda bitti.
Konu dediğiniz ne var ki hiç konu çalıştığımı hatırlamıyorum. Ya da aşırı nadir 10 20 dakka aklıma gelmeyen yerleri youtubede 2x izliyordum. 2x izlemek zaten alışkanlığım hala da oyun videolarını, filmleri vs 2x de izlerim diğer türlü ağır çekim gibi geliyor aşırı yavaş akıyor. Konu olarak da
Fonksiyon Çerez
Logaritma Bazı işlem yeteneğini hallettikten sonra çerez
Trigo ortanın üstü de olabilir aşırı kolay da
Polinom fonksiyon bildikten sonra gözün kapalı anlarsın Çerez yani
Esitsizlikler saymıyorum bile aynı şekilde parabol de
2.DD 3 formülden sonra yapılamayacak soru yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…