YKS'ye 2 ay kala nasıl hazırlanılır?

floypui

Hectopat
Çok fazla eksiğim var. Nelere nasıl nereden çalışırım, ne yapmam lazım, hangi sınava ağırlık vermeliyim bunları inanın bilmiyorum. Nasıl çalışmam lazım yardımcı olur musunuz?

Deneme çözüp bilmediğin ve yanlış yaptığın konulara odaklanabilirsin. 2 ay çok kısa bir süre. Tonguç kampüs son tekrar videoları faydası olabilir belki.

Çok fazla eksiğim var. Nelere nasıl nereden çalışırım, ne yapmam lazım, hangi sınava ağırlık vermeliyim bunları inanın bilmiyorum. Nasıl çalışmam lazım yardımcı olur musunuz?

Günaydın hocam. Yetişmez seneye hazırlanırsın. AYT çalış %60 etkiliyor. Trigonometri çalış.

İlk başta eksik konuların tamamlanması lazım, şu anda büyük konu eksikliklerinin varolmaması gerekiyor. Ondan sonra da deneme çözümüne başlanması gerekiyor.

Çok fazla çalışmanız lazım. Düzgünce çalışırsanız bu sınavı kazanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…