YKS'ye 20 gün kaldı

Hocam sen kaçıncı mezunsun ?

Ben de Ankara Hukuk istiyordum şimdi 50k gelse şükredecek durumdayım. Hatta 100k falan gelir diye çok korkuyorum.
bende öyleyim şu an netlerim istediğim durumda am aeğer sınavda beklediğimden düşük yaparsam kafayı yerim

Bu sene kayıt yaptırdım fakat hiç çalışmadığım için bir stresim yok siz kaç net yapıyorsunuz.

Bende öyleyim şu an netlerim istediğim durumda am aeğer sınavda beklediğimden düşük yaparsam kafayı yerim.

Sınav anında en yüksek neti yaparlar genelde denemeler gibi olmaz bedavadan verilmiş netler zor sandığın ama kolay sorulan sorular sınav kolay-orta-zor şekilde ilerler.

Konularım bitti, sadece tekrar ve deneme çözmek dışında yapabileceğim pek de bir şey yok.
bende aynı durumdayım şuan. deneme çözmekten başka bir şey yaptığım yok. boş mu bilmem ama deniyorum bir şeyler.
Bu sene kayıt yaptırdım fakat hiç çalışmadığım için bir stresim yok siz kaç net yapıyorsunuz.
dershane denemelerine en son aralıkta gittim. denemelerin amacı sadece moral bozmak başka bir şey değil. aralıktan beri gitmiyorum denemelere o yüzden kaç net yapıyorum bilmiyorum ama derslerin çoğunu hallettim.

ya bir şey sorucam aklıma takıldı benim ikametgahım başka şehirde ve ben şu an başka şehirdeyim şu an bulunduğum şehire sınav yeri için tercih vermiştim çıkar değil mi bir sorun olmaz yani değil mi çok korkuyorum bu şey yüzünden sınava giremezsem

Tercih ettiğin ile göre çıkıyor diye biliyorum. İkametgâh ile alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…