YKS'ye 3. kez girilir mi?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben bu yıl 2 yıllık uzaktan bilgisayar programcılığı bölümüne gitmek istedim fakat yazdığım en alttaki okul 1.65 Mn'dan öğrenci almasına rağmen bu sene 1.4mn olan beni almadı. Kimi aldılar çok merak ediyorum. Sevmediğim bir bölüme de gitmek istemiyorum. Sizce askerliği tecil ettirip seneye tekrar girmek daha mı mantıklı? Bu yılda boş durmayıp 1.kademe antrenörlük belgesi almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden tıp kazanmadım demiyorum. 250 bin kişi fark nasıl olabiliyor bunu anlayamıyorum. 3-4 üniversite okuma saçmalığından bahsediyorum. Okuduğunu anlamıyorsun sanırım.

Dostum senin sıralamalarda zıplamalar çok normaldir. Bunun suçu sistemde değil kimsededir. Adı üstünde tercih kimin tercih ediceğine herkes kendi karar verir.

Dostum senin sıralamalarda zıplamalar çok normaldir. Bunun suçu sistemde değil kimsededir. Adı üstünde tercih kimin tercih ediceğine herkes kendi karar verir.

Mesajları okursan 240k yapan arkadaşın bile 300kdan anca görebildiğini göreceksin. Onun için ne diyeceksin?

Yığılma oldu, her sene olduğu gibi. Hatta 2024YKS son şans olacak ondan sonra nitelikli üniversite kazanmak hepten zorlaşacak.
Hocam amacım zaten uzaktan eğitim okumak Yedek Astsubay'lığa başvurmak için. Ben puanımın yetmediklerini en üste yazdım. Daha sonradan arkadaşım dedi yetenleri en üste yazman gerekliydi diye. Ordan nane oldu bizim iş.

Mesajları okursan 240k yapan arkadaşın bile 300kdan anca görebildiğini göreceksin. Onun için ne diyeceksin?

240knın da yüksek bir sıralama olmadığını ve yine normal olduğunu söylesem? 50binden sonra anormalleşir 10-20k atmalar.

Hocam bu 2 sene içinde bir hedefim yoktu açıkçası o yüzden çalışmadan girdim. Şu an aynı şekilde düşünmüyorum ama bir amacım var. O sebepten.
Eski hocamın bir öğrencisi zamanının yanlış olmasın 10-15k sıralamasını yapmış. Kız illa Hacettepe tıp olacak diye takıntılı, tam tamına 6 kez girmiş sınava ilk girişi bile tıpa yeterken. (Hacettepe yerleşmiş bu arada.)
Bence hayatınızdaki 'en azından' denediğiniz 1 sene ek yerleştirme yapacağınız veya sınava girmeyip boş geçirceğiniz bir seneden iyidir. En basitinden acaba girseydim ne olurdu demessiniz.
Lafın kısası adam gibi çalışın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…