YKS'ye 330 günde çalışılır mı?

Valdez

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. YKS'ye 330 gün kaldı ve ben daha hala çalışmaya başlayamadım. Yaz tatilin bitmesine de az kaldı. Şu anda başlasam yetişir mi çünkü bayağı bir konu eksiğim var bir de bizim okul biraz erken açılıyor ayrıca okulda göreceğim. 12 konularıyla zor olmaz mı? TYT ve AYT falan en az ilk 10 bine girmem lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca hem 10k diyorsun hem çok konu eksiğim var diyorsun öyle bir sıralama ıstıyorsan senin sene başladığında TYT'den en az 70 net yapıyor olmazn lazım.

Konuyu açmak yerine çalışmalısınız bence.

Merhaba. YKS'ye 330 gün kaldı ve ben daha hala çalışmaya başlayamadım. Yaz tatilin bitmesine de az kaldı. Şu anda başlasam yetişir mi çünkü bayağı bir konu eksiğim var bir de bizim okul biraz erken açılıyor ayrıca okulda göreceğim. 12 konularıyla zor olmaz mı? TYT ve AYT falan en az ilk 10 bine girmem lazım.

Düzenli çalış bence arada belki sosyal medyada görmüşsündür, 10 saat çalışan falan var o kadar çalışma ile 1 ögrenir 2 unutursun her gün kafan karışık şekilde kafanı yastığa koyarsın, hafta içi 4-5 parça parça hafta sonu 5-6 saat parça parça çalışsan yeterli, günde 10 saat ile bir şey olmaz olsa bile hayatının 330 gününü stres, kafa karışıklığı, umutsuzluk, ümitsizlik ile geçirirsin ve o neredeyse 1 yıl zehir olur senin için hafta sonu sabah 3 akşama doğru 3 saat 6 saat, hafta içi okuldan gelince 2 akşama doğru 3 saat yeterli olur. Şimdiden başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı