YKS'ye 6 ay kala konular yetişir mi?

Rica ederim dostum, ben de yapamam edemem diyordum ama MSÜ sınavıma 80 gün kaldı bile nasipse olacak. Sormak istediğin bir şey olursa yaz tekrar seve seve cevaplarım. Sakın matematikten falan korkma, bir şey bilmiyorsan vur baltayı en baştan başla gerisi gelecek. Sana önerdiğim Antrenmanlarla Matematik kitabını kim yazdıysa Allah razı olsun :D
Hocam sınıftakiler Antremanlarla matematik kitabı ve bu kitabı çözenlerle dalga geçiyor, ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Hocam sınıftakiler Antrenmanlarla Matematik kitabı ve bu kitabı çözenlerle dalga geçiyor, ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Uzun uzun bu konu hakkında konuşurdum ama tek diyeceğim şey "takmayın" olurdu. Burada önemli olan sizin hangi kitabı çözdüğünüz değil, emek verip vermediğinizdir. Onlar dönüp kendileriyle dalga geçsinler. Siz hayalleriniz için çabalıyorsunuz sonuçta. Kimse anasının karnından matematikçi olarak doğmadı.

Uzun uzun bu konu hakkında konuşurdum ama tek diyeceğim şey "takmayın" olurdu. Burada önemli olan sizin hangi kitabı çözdüğünüz değil, emek verip vermediğinizdir. Onlar dönüp kendileriyle dalga geçsinler. Siz hayalleriniz için çabalıyorsunuz sonuçta. Kimse anasının karnından matematikçi olarak doğmadı.

Hocam aslında benim temelim olup olmadığını bilmiyorum, 11.sınıfım sayısaldan matematik sınavına girdim pek çalışmadım 60 aldım.

Hocam aslında benim temelim olup olmadığını bilmiyorum, 11.sınıfım sayısaldan matematik sınavına girdim pek çalışmadım 60 aldım.

TYT ve AYT denemesine girin, netlerinize bakın. Eğer düşükse sıfırdan başlayabilirsiniz.

- TYT coğrafya için önerim tabii ki coğrafyanın kodları. Öncelikle 7 günde dünya haritası kampını bitiriyorsun, kitabını alıyorsun mutlaka. Dünya haritası kampı sana temel atmış olacak ondan sonra hızlandırılmış 1 haftalık TYT coğrafya kampına başlıyorsun coğrafyanın kodları kanalından hatta 2 haftalık olanı da var sanırım. Günü gününe kamp kitaplarını bitiriyorsun ondan sonra yine orta seviye bir istediğin kaynak alıp 1 kitabı bitiriyorsun, böylece coğrafya da tamam.
Hocam dünya haritası kampı kitabından mı bahsediyorsunuz yoksa genel TYT kamp kitabından mı almaya gerek var mı dünya haritası kampını.

Hocam dünya haritası kampı kitabından mı bahsediyorsunuz yoksa genel TYT kamp kitabından mı almaya gerek var mı dünya haritası kampını.

Hocam dünya kampı haritasını almanız şart. Coğrafyanın çarpım tablosu gibi düşünebilirsiniz en temel şey o. 2 kitabı aldıktan sonra da ilk önce coğrafyanın kodları 7 günde dünya haritaları kampını bitiriyorsunuz, ardından TYT kampına geçiyorsunuz.

Hocam dünya kampı haritasını almanız şart. Coğrafyanın çarpım tablosu gibi düşünebilirsiniz en temel şey o. 2 kitabı aldıktan sonra da ilk önce coğrafyanın kodları 7 günde dünya haritaları kampını bitiriyorsunuz, ardından TYT kampına geçiyorsunuz.
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı