Hocam sınıftakiler Antremanlarla matematik kitabı ve bu kitabı çözenlerle dalga geçiyor, ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Hocam sınıftakiler Antremanlarla matematik kitabı ve bu kitabı çözenlerle dalga geçiyor, ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Sayısal sınıfıysa normal gibi. Ben sözel de olduğum için direkt matematik çalışmaya başladığımı görenler "vaaay" oldu

Hocam sınıftakiler Antrenmanlarla Matematik kitabı ve bu kitabı çözenlerle dalga geçiyor, ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Uzun uzun bu konu hakkında konuşurdum ama tek diyeceğim şey "takmayın" olurdu. Burada önemli olan sizin hangi kitabı çözdüğünüz değil, emek verip vermediğinizdir. Onlar dönüp kendileriyle dalga geçsinler. Siz hayalleriniz için çabalıyorsunuz sonuçta. Kimse anasının karnından matematikçi olarak doğmadı.

Hocam aslında benim temelim olup olmadığını bilmiyorum, 11.sınıfım sayısaldan matematik sınavına girdim pek çalışmadım 60 aldım.

Hocam aslında benim temelim olup olmadığını bilmiyorum, 11.sınıfım sayısaldan matematik sınavına girdim pek çalışmadım 60 aldım.

TYT ve AYT denemesine girin, netlerinize bakın. Eğer düşükse sıfırdan başlayabilirsiniz.

Hocam dünya haritası kampı kitabından mı bahsediyorsunuz yoksa genel TYT kamp kitabından mı almaya gerek var mı dünya haritası kampını.

Hocam dünya haritası kampı kitabından mı bahsediyorsunuz yoksa genel TYT kamp kitabından mı almaya gerek var mı dünya haritası kampını.

Hocam dünya kampı haritasını almanız şart. Coğrafyanın çarpım tablosu gibi düşünebilirsiniz en temel şey o. 2 kitabı aldıktan sonra da ilk önce coğrafyanın kodları 7 günde dünya haritaları kampını bitiriyorsunuz, ardından TYT kampına geçiyorsunuz.

Çok rahat yetiştirirsin AYT ağırlıklı çalış TYT de 60 net yapsan kafi zaten sözelde çok etkilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…