Arkadaşlar, YKS'ye 7 ay kaldı. Sürekli çalışmayı erteledim. Düzgün temelim yok. Bundan sonra disiplinli bir şekilde çalışmak istiyorum. Günde 8 saat çalışmayı düşünüyorum. İlk 100 bine girmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Aynen aynen 3,5 sene bekle. Hatta temelini de sayarsak çok daha fazla. Son sene çalış 100 bin bekle. İmkansıza yakın hocam şimdi mi aklınıza geldi çalışmak? Yaparsanız sürpriz olur ama herşeyi doğru düzgün temele oturtmak için mezuna kalmak şart sizin durumda.
Aynen aynen 3,5 sene bekle. Hatta temelini de sayarsak çok daha fazla. Son sene çalış 100 bin bekle. İmkansıza yakın hocam şimdi mi aklınıza geldi çalışmak? Yaparsanız sürpriz olur ama herşeyi doğru düzgün temele oturtmak için mezuna kalmak şart sizin durumda.
Temel yoksa eğer tavsiyem sonuç fasikül karekök sıfır serisi ve paso konu son 3 ay deneme asıl ilk 60k garanti. Ama bunlar bitince normal kaynağa geçmeli.
Aynen aynen 3,5 sene bekle. Hatta temelini de sayarsak çok daha fazla. Son sene çalış 100 bin bekle. İmkansıza yakın hocam şimdi mi aklınıza geldi çalışmak? Yaparsanız sürpriz olur ama her şeyi doğru düzgün temele oturtmak için mezuna kalmak şart sizin durumda.
Temel yoksa eğer tavsiyem sonuç fasikül karekök sıfır serisi ve paso konu son 3 ay deneme asıl ilk 60k garanti. Ama bunlar bitince normal kaynağa geçmeli.
Karekök 0 var bende çok iyi kitap sayı basamaklarında falanım. Sayısaldan gireceğim sınava. Diğer sayısal derslerden temel için kaynak tavsiye eder misiniz?