Altuğ Güneş'ten izliyorum zaten şuanda. Kendisi de güzel anlatıyor aslında ama fizik formüllerine kafam pek basmıyor sanırım. Mesela kimya formüllerinde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ama fizikte daha geçen hafta öğrettikleri harmonik hareket formülünü unutmuşum. Ne yapıcam hiçbir fikrim yok.
Geometri için her gün 15-20 soru bakabilirsin az az ama her gün olmalı tabii konu eksiğin yoksa böyle eğer konuların tam değilse geometride çalışman lazım 2-3 dakika baktın yapamadın atla geç tekrar uğraş
BS dan her gün 2 test çözmeye özen gösteriyorum ama moralim bozulmaya başladı. Soruda en ufak kalem oynatamıyorum adam bakın şuradan şöyle uzattım doğruyu diyor şak diye çıkıyor soru.
BS dan her gün 2 test çözmeye özen gösteriyorum ama moralim bozulmaya başladı. Soruda en ufak kalem oynatamıyorum adam bakın şuradan şöyle uzattım doğruyu diyor şak diye çıkıyor soru.
AYT matematikte de aynı sorunu yaşıyorum. Adam hiç alakasız gibi duran yerde ortak çarpana alabilmek için eklemeler çıkarmalar felan yapıyor sinirim bozuldu .
AYT matematikte de aynı sorunu yaşıyorum. Adam hiç alakasız gibi duran yerde ortak çarpana alabilmek için eklemeler çıkarmalar felan yapıyor sinirim bozuldu .
Dediğim gibi bunlar pratik eksiği başlarda deneme yanılma yapıp aklına getirmeye çalışacaksın sonra zaten doğru olan hamleyi istemesen bile aklına getirmiş olcaksın
Sana bağlı çalışma süresini kendin ayarlamalısın ne kadar süre odağını bozmadan çalışabiliyorsun ne kadarı verimli olabiliyor vs. vs. Bunun için spesifik bir cevap dünya üzerinde yok her öğrenci farklıdır.