YKS'ye 7 ay kaldı

veysel000

Hectopat
Evet 7 ay sonra YKS'ye gireceğim ve başlamayı düşünüyorum, kimisi geç kaldın vs diyor takmıyorum geç kalmadığımın farkındayım, hedefim 100.000-120.000 arası.
Netler;
TYT: 40-45
AYT: 10.

Günde 3 4 saat çalışarak başarabileceğimi düşünüyorum sizin fikriniz neler, yanlış yaptığımı düşündüğünüz bir şey varsa aydınlatırsanız sevinirim.

ben de daha başlamadım ama ben başladığımda en azından 8 9 saat çalışmayı düşünüyorum.

Neden hiç başlamasın şimdiden altyapısını yapar seneye mezuna kalıp daha iyi bir sonuç alabilir.

3 4 saat başlangıç içindi, bir anda 10 saat ile başlayamam değil mi? 100.000 için çok da kasılmaması gerektiğini düşünüyorum abim atandıktan 3 yıl sonra YKS'ye girip 200bin yaptı. Düzenli çalışan biri için "bu sınav zor" algısını bozulması gerektiğini düşünüyorum.

100-200k arasına girmek zor bir şey sayılmaz ama yaptığınız netlere bakılırsa temelinizde sorun var.

Düzenli olarak surdurebileceginiz bir çalışma saati ayarlayın kendinize. Günde 7 saat çalışmaya şimdiden baslarsaniz yarın bir gün tamamen bırakırsınız.

Bende pek zorlanmayacağımı düşünüyorum sıralama olarak.
Yukarıda yazdığım netler içinde fizik ve kimya yoktu çünkü hiçbir şey bilmiyorum, şu an onlarla uğraşmaya başladım 1 ay içerisinde +10 net katabilirim diye düşünüyorum.

Benim hedefim sayısal ile alım yapan yer sözel derslerin yüzüne bile bakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…