YKS'ye akbil ile girilir mi?

dark07

Centipat
Daha fazla  
Yarın sınava tek ve metro ile gideceğim akbili verecek kimse yok sınava akbille girsem kapıdaki polisler bir şey der mi?

Normalde serbest. 3 yıldır kendimi denemek için girerim sınavlara. 2 yıldır hiçbir şey demiyorlardı. Bu yıl güvenlik verebilecek bir yakınımı sordu, yok dediğimde masasında durmasını belirterek aldı.

Yarın sınava tek ve metro ile gideceğim akbili verecek kimse yok sınava akbille girsem kapıdaki polisler bir şey der mi?
Hayır serbest.
Bazı binalarda bina görevlisi işgüzarlık yaptığından garip uygulamalar ile karşılaşıyoruz. Bugün mesela kimliğimi kaybettiğim için pasaportumu alıp sınava gittim ancak görevli "Sadece kimlik ile girebilirsiniz." gibi bir ifade kullandı. Ben diretince genel sorumlu mu artık bina görevlisi mi ne çağrıldı. Sınav giriş belgesinde yer alan maddeyi gösterdim pasaport ile girebileceğimin yazdığını gösterdim. Allahtan erken gitmiştim, biraz daha geç gitsem ne olurdu kimbilir.
O yüzden eğer sorun olursa 10. maddeyi gösterebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…