Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar yazın çalışamadım. Yarından itibaren başlasam TYT+AYT yetişir mi?
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.493 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 3 Eylül 2025 #3 Kyzer dedi: Arkadaşlar yazın çalışamadım. Yarından itibaren başlasam TYT+AYT yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Niye yetişmesin önünde uzun bi maraton var sıkı çalışmaya bağlı.
Kyzer dedi: Arkadaşlar yazın çalışamadım. Yarından itibaren başlasam TYT+AYT yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Niye yetişmesin önünde uzun bi maraton var sıkı çalışmaya bağlı.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.216 Çözümler 106 3 Eylül 2025 #4 Kyzer dedi: Arkadaşlar yazın çalışamadım. Yarından itibaren başlasam TYT+AYT yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Derece bile yaparsın. Ama yarın değil, şimdi başla. Yoksa yetişmez
Kyzer dedi: Arkadaşlar yazın çalışamadım. Yarından itibaren başlasam TYT+AYT yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Derece bile yaparsın. Ama yarın değil, şimdi başla. Yoksa yetişmez
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.606 Çözümler 23 3 Eylül 2025 #5 Kyzer dedi: Arkadaşlar yazın çalışamadım. Yarından itibaren başlasam TYT+AYT yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Önünde yaklaşık 9 ay var eğer derece istiyorsan ve temelin yoksa seri başlaman lazım.
Kyzer dedi: Arkadaşlar yazın çalışamadım. Yarından itibaren başlasam TYT+AYT yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Önünde yaklaşık 9 ay var eğer derece istiyorsan ve temelin yoksa seri başlaman lazım.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 3 Eylül 2025 #6 Çok rahat yetişir güzel ve disiplinli bir çalışmayla.
HasipNecmiTahir Picopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 401 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eski Özel Harekatçı 3 Eylül 2025 #7 Abartma kanka günde 10 saat çalışıp 3 ay kala kazanan var.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.769 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #8 TYT her türlü yetişir de AYT bilemiyorum. Yapacağın en iyi şey düzenli bir çalışmayla TYT'de belli bir seviyeye geldikten sonra AYT ile beraber götürmek olacaktır. Bunun için iyi bir araştırma yap.
TYT her türlü yetişir de AYT bilemiyorum. Yapacağın en iyi şey düzenli bir çalışmayla TYT'de belli bir seviyeye geldikten sonra AYT ile beraber götürmek olacaktır. Bunun için iyi bir araştırma yap.
HasipNecmiTahir Picopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 401 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eski Özel Harekatçı 3 Eylül 2025 #9 Rowaulf dedi: TYT her türlü yetişir de AYT bilemiyorum. Yapacağın en iyi şey düzenli bir çalışmayla TYT'de belli bir seviyeye geldikten sonra AYT ile beraber götürmek olacaktır. Bunun için iyi bir araştırma yap. Genişletmek için tıkla... AYT neden bilemiyorsun ? Adam sözel belki.
Rowaulf dedi: TYT her türlü yetişir de AYT bilemiyorum. Yapacağın en iyi şey düzenli bir çalışmayla TYT'de belli bir seviyeye geldikten sonra AYT ile beraber götürmek olacaktır. Bunun için iyi bir araştırma yap. Genişletmek için tıkla... AYT neden bilemiyorsun ? Adam sözel belki.
0rçun Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 176 Çözümler 3 3 Eylül 2025 #10 Kyzer dedi: Arkadaşlar yazın çalışamadım. Yarından itibaren başlasam TYT+AYT yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam her türlü yetişir. Ben 4 sene yatıp son 2 ay günde 3-5 saat çalışarak sayısal 100k yapmıştım.
Kyzer dedi: Arkadaşlar yazın çalışamadım. Yarından itibaren başlasam TYT+AYT yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam her türlü yetişir. Ben 4 sene yatıp son 2 ay günde 3-5 saat çalışarak sayısal 100k yapmıştım.