Ya son 1 ay kalmış netlerim artmıyor, en son 30 net yapmıştım simdu bu Özdebir'in denemesine girdim AYT'de 23 net filan yaptım, konu birmtiriyorum ama net cikartmaiyorum kafayı yiyeceğim, kimya bugün bitirdim kimyadan cmyanlislarim organikten olduğu için çok şey demiyorum ama fizikten 3 net çıkardım, ya nasıl olabiliyor kafayı yiyeceğim sonunda, AYT matda türev integral daha bitmedi geometride 0'im biyoloji bayağı eksik son 1 ay kaldı ve mezuna bırakma gibi bir sansimda yok TYT de 80 net filan yapıyorum AYT'de kaça yukselmem lazimki bilgisayar mühendisi olayım? Bilgisi olan var mı?
Konu bitiriyorum netim düşüyor ya Allah'ım nasıl olabiliyor anlamıyorum, önceki denemede fizikte 7.5 yapmistimki diğer denemelerde de 7 falan yapıyordum matematikte çok yanlışım çıkmıyordu bu denemede batırdım. Ne yapacağım bilmiyorum.
Konu bitiriyorum netim düşüyor ya Allah'ım nasıl olabiliyor anlamıyorum, önceki denemede fizikte 7.5 yapmistimki diğer denemelerde de 7 falan yapıyordum matematikte çok yanlışım çıkmıyordu bu denemede batırdım. Ne yapacağım bilmiyorum.