YKS'ye bu hafta başlanırsa yetişir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Temelim düşük ama sayısaldan hazırlanacağım. Ehliyet KPSS cart curt derken ertelemek durumunda kaldım. Bugün başlasam sayısal yetişir mi? İyi üniversite şart değil herhangi bir üniversitede bilgisayar-yazılım mühendisliği olması yeterli. Ve kaç saat çalışmak gerek? Dershaneye gitmeyeceğim kendi düzenimi kurabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksiğiniz belli. Başlayın çalışmaya, denemeden bilemezsiniz.

Temelim düşük ama sayısaldan hazırlanacağım. Ehliyet KPSS cart curt derken ertelemek durumunda kaldım. Bugün başlasam sayısal yetişir mi? İyi üniversite şart değil herhangi bir üniversitede bilgisayar-yazılım mühendisliği olması yeterli. Ve kaç saat çalışmak gerek? Dershaneye gitmeyeceğim kendi düzenimi kurabilirim.

Verimli çalışırsan minimum 7 - 8 saat ilk 30 binden de aşağı girebilirsin matematiğie asıl.

En az 6-7 saat(molalar hariç) ve tabi ki kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Önemli olan konular üzerinden yetiştirebilmek. Müfredatı al eline, günlere konuları böl. Olabildiğince hızlı şekilde ilerle.

Ne yaptınız hocam yetiştirdiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı