YKS'ye çalışmakta zorlanmak

Kendimden örnek vereyim; Az önce ders çalışırken sıkıldım ve Technopat Sosyal'e girdim. Kafam dağılınca geri başlıyorum ders çalışmaya.
Siz Sayısal mısınız hocam merak ettim şimdi.

Hata olduğunu sanmıyorum, başka çareniz yok. Ben YKS zamanımda böyle yapıyordum. Emin olun herkes için bu zamanlar en zor zamanlar.

Kalmış bir aydan az süre kendine acımasız ol bir şekilde gaza getir kendini otur çalış sınavdan sonra istediğin olmasa bile iyi hissedersin ben adam gibi çalıştım diye. Sadece son günler kaldı ne yapayım moralim bozuk deyip durma başkaları sana fayda sağlayamaz sende bitiyor iş. Benim dediklerim bile belki sende etki etmez büyük olasılıkla zaten ne yapman gerektiğini biliyorsundur sadece otur yap.

Hocam şurada 28 gün kalmış. Hepimiz çok yorulduk ve çalışmakta zorlanıyoruz ama unutmayın bu sınav son düzlükte kazanılan bir sınav. Dolayısıyla 1 senedir harcadığın emeği 28 günde çöp etmemek gerek. Ben şahsen artık zorunluluktan dişimi sıkıyorum.

Havalar ısındı, dışarısı akşam saatleri tam gezip dolaşmalık. 1-2 Günden kimse ölmez kendini toparla dersleri sal 1 gün komple git stresini at sonra asılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…