TYT matematikten başlamak istiyorum. En önemlisi ve haliyle en zoru o çünkü TYT için. Şuradan başlamak iyi midir? Videoyu izlerken ne yapmalıyım? Her şeyi not tutmalı mıyım? Hiçbir fikrim yok bu konu hakkında, yardımcı olursanız sevinirim. Hedefim ilk 100 bin diyebilirim.
Hayır. Fen derslerini de dahil et. Sosyal derslerinin acelesi yok, her türlü halledilir onlar. Bu arada her gün belli sayıda paragraf çöz mümkünse. TYT Matematiği hallettikten sonra programına belli sayıda problem çözme de ekle.
Yok, sadece bu ikisi olmadığını biliyorum da hepsine aynı anda çalışmak da garip geliyor sanki. Hepsine aynı anda çalışırsam tam kavrayamayacakmışım gibi geliyor. Neyse, bakarım.
Günde 3 ders koy. Matematik, Fizik ve Kimya/Biyoloji. Hepsini ikişer saat çalışsan toplam 6 saat eder. Bir gün Kimya diğer gün Biyoloji veya ilk başta TYT Kimyayı bitirip Biyolojiye öyle başlayabilirsin.