YKS'ye çalışmaya nasıl başlanır?

Makaleler
1
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kaçıncı sınıfsınız?
Bilerek mezuna kaldım, çalışmadım. İyi ki de bu sene için hazırlanmamışım bence. Sadece bakmak için sınava girdim.
49 gün serisi iyidir ama bütün dersleri aynı anda götürmelisin ki konular yetişsin. Yani matematikle sınırlı kalma.
Matematik ve Türkçe arasında gitmek yeterli mi? Gidersem nasıl gitmeliyim? Bir gün mat, bir gün TR falan mı?
Bilmiyorum, bunu da düşünebilirim ama Rehber Matematiği herkes öneriyor gibi. Ayrıca adamın kitabı da var.

Ha, adamda da varmış kitap.

Matematik ve Türkçe arasında gitmek yeterli mi? Gidersem nasıl gitmeliyim? Bir gün mat, bir gün TR falan mı?
Hayır. Fen derslerini de dahil et. Sosyal derslerinin acelesi yok, her türlü halledilir onlar. Bu arada her gün belli sayıda paragraf çöz mümkünse. TYT Matematiği hallettikten sonra programına belli sayıda problem çözme de ekle.

YKS'de sadece bu iki branş yok. Fen, sosyal ve AYT kısmı da var. İyi bir araştırma yapıp öyle hazırlanmanızı öneririm.

YKS'de sadece bu iki branş yok. Fen, sosyal ve AYT kısmı da var. İyi bir araştırma yapıp öyle hazırlanmanızı öneririm.
Yok, sadece bu ikisi olmadığını biliyorum da hepsine aynı anda çalışmak da garip geliyor sanki. Hepsine aynı anda çalışırsam tam kavrayamayacakmışım gibi geliyor. Neyse, bakarım.

Bilmiyorum, bunu da düşünebilirim ama Rehber Matematiği herkes öneriyor gibi.
Mert Hoca baya ayrıntılı anlatıyor bir bak derim.
Hepsine aynı anda çalışırsam tam kavrayamayacakmışım gibi geliyor.
Günde 3 ders koy. Matematik, Fizik ve Kimya/Biyoloji. Hepsini ikişer saat çalışsan toplam 6 saat eder. Bir gün Kimya diğer gün Biyoloji veya ilk başta TYT Kimyayı bitirip Biyolojiye öyle başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…