YKS'ye evden hazırlanmak mı kütüphaneden hazırlanmak mı daha mantıklı?

eobard thawne 0

Hectopat
84 k ile mezuna bıraktım geçen sene dershaneye gittim gerçekten verim alamadım. Bu sene bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Dershaneye vb yerlere verecegim parayı kitaplara vermek istiyorum. Evden ders çalışmayı sevmiyorum ama en yakın kütüphane 20 km mesafede. Ehliyetim var sizce her gün o kadar yol gitmeye değer mi yoksa evden mi daha mantıklı olur?

Kendi kişisel düşüncem olarak dershaneden beklediğiniz verimi de alamadıysanız söylediğiniz gibi eğer mümkünse bir kitap kafe veya ders çalışma alanı olan bir kafe tercih ederek nezih bir ortamca kendiniz çalışabilirsiniz verim alabileceksiniz kendi çalışmanızla.

20km biraz uzak bir mesafe. Evde hiç ders çalışacak ortam yok mu veya yakınlarda ders çalışacak bir cafe vs.? Kütüphanenin artı yönü ortamıdır. Herkes ders çalıştığı için psikolojik olarak sizde de bir odaklanma başlar.

Gerek yok her gün git gel 40km ders çalışmak için gidilmez. Evinde rahat ediyorsan oradan çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…