YKS'ye hazırlanmam için program önerisi

Teknopatc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Meslek lisesinde okuyorum. Son sınıfım. Pazartesi salı günleri okula çarşamba perşembe cuma günleri staja gidiyorum. Hedefim özel harekatçı olmak. Yani msü ye girmek istiyorum. Tyt ve ayt çalışmak istiyorum ama kendime bir türlü düzen oturtamadim. Sizin bana önerebileceğiniz bir program olabilir mi?

Konu çalışmak için süren az bence. Genel deneme alıp soru çözmeye çalış. Çözemediklerini ve yanlışlarının doğrularını bula bula ilerle. Dersleri günlere bölüp deneme çöz. Pazartesi TYT Türkçe, TYT Sosyal - Salı: TYT Matematik, TYT Fen tarzı. Tabi direkt deneme çözmeni önermem bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama kısa sürede böyle yapılması daha artı bence.

Konu çalışmak için süren az bence. Genel deneme alıp soru çözmeye çalış. Çözemediklerini ve yanlışlarının doğrularını bula bula ilerle. Dersleri günlere bölüp deneme çöz. Pazartesi TYT Türkçe, TYT Sosyal - Salı: TYT Matematik, TYT Fen tarzı. Tabii direkt deneme çözmeni önermem bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama kısa sürede böyle yapılması daha artı bence.

Yani konulara en baştan en sona çalışmaya başlamak saçmami olur diyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı