YKS'ye kadar ne kadar net arttırılabilir?

Hocam sıralama yükselebilirden kastınız 100bin olan yer ileri atıp 80bin mi olur yoksa geriye atıp 120bin mi olur?

Geçen sene aynı net ile 100k yapan bu sene 90k yapar gibi düşünün hocam.Tabi bu sınavın zorluğuna görede değişir.

Geçen seneye göre daha az kişi sınava giriyor bu bir avantaj olabilir mi?

Hocam zaten çoğu boşuna giriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon kişi civarında üniversite kontenjanı var zaten bunun için ilk 100 bin önemli oluyor.

EA için kolay olabilir ama sayısal için işler biraz daha zor.

Temelim var aslında bugünden itibaren çalışmayada başladım hatta daha yeni biyolojide sistemleri bitirdim.

Hocam zaten çoğu boşuna giriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon kişi civarında üniversite kontenjanı var zaten bunun için ilk 100 bin önemli oluyor.

Hocam inanıyorum yeterli zamanda halledebileceğime.

Temelim var aslında bugünden itibaren çalışmayada başladım hatta daha yeni biyolojide sistemleri bitirdim.

Sen yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış gerisini sınavdan sonra düşünmen daha iyi olur.

80 gün çalışırsan bayağı yol katedersin zaten sıkıntı etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…