DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 2 18 Mart 2024 #11 Tr_temhA dedi: Hocam sıralama yükselebilirden kastınız 100bin olan yer ileri atıp 80bin mi olur yoksa geriye atıp 120bin mi olur? Genişletmek için tıkla... Geçen sene aynı net ile 100k yapan bu sene 90k yapar gibi düşünün hocam.Tabi bu sınavın zorluğuna görede değişir.
Tr_temhA dedi: Hocam sıralama yükselebilirden kastınız 100bin olan yer ileri atıp 80bin mi olur yoksa geriye atıp 120bin mi olur? Genişletmek için tıkla... Geçen sene aynı net ile 100k yapan bu sene 90k yapar gibi düşünün hocam.Tabi bu sınavın zorluğuna görede değişir.
enesmbps Centipat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #12 DumpcesTR dedi: Geçen sene aynı net ile 100k yapan bu sene 90k yapar gibi düşünün hocam. Tabii bu sınavın zorluğuna görede değişir. Genişletmek için tıkla... Benim hedefim uçuk kaçık bir şey değil 100k yapsam kafi yani
DumpcesTR dedi: Geçen sene aynı net ile 100k yapan bu sene 90k yapar gibi düşünün hocam. Tabii bu sınavın zorluğuna görede değişir. Genişletmek için tıkla... Benim hedefim uçuk kaçık bir şey değil 100k yapsam kafi yani
mkataturk Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 628 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Mart 2024 #13 xienion dedi: Geçen seneye göre daha az kişi sınava giriyor bu bir avantaj olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten çoğu boşuna giriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon kişi civarında üniversite kontenjanı var zaten bunun için ilk 100 bin önemli oluyor.
xienion dedi: Geçen seneye göre daha az kişi sınava giriyor bu bir avantaj olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten çoğu boşuna giriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon kişi civarında üniversite kontenjanı var zaten bunun için ilk 100 bin önemli oluyor.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 2 18 Mart 2024 #14 enesmbps dedi: Benim hedefim uçuk kaçık bir şey değil 100k yapsam kafi yani. Genişletmek için tıkla... EA için kolay olabilir ama sayısal için işler biraz daha zor.
enesmbps dedi: Benim hedefim uçuk kaçık bir şey değil 100k yapsam kafi yani. Genişletmek için tıkla... EA için kolay olabilir ama sayısal için işler biraz daha zor.
enesmbps Centipat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #15 DumpcesTR dedi: EA için kolay olabilir ama sayısal için işler biraz daha zor. Genişletmek için tıkla... Temelim var aslında bugünden itibaren çalışmayada başladım hatta daha yeni biyolojide sistemleri bitirdim. mkataturk dedi: Hocam zaten çoğu boşuna giriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon kişi civarında üniversite kontenjanı var zaten bunun için ilk 100 bin önemli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam inanıyorum yeterli zamanda halledebileceğime.
DumpcesTR dedi: EA için kolay olabilir ama sayısal için işler biraz daha zor. Genişletmek için tıkla... Temelim var aslında bugünden itibaren çalışmayada başladım hatta daha yeni biyolojide sistemleri bitirdim. mkataturk dedi: Hocam zaten çoğu boşuna giriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon kişi civarında üniversite kontenjanı var zaten bunun için ilk 100 bin önemli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam inanıyorum yeterli zamanda halledebileceğime.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 2 18 Mart 2024 #16 enesmbps dedi: Temelim var aslında bugünden itibaren çalışmayada başladım hatta daha yeni biyolojide sistemleri bitirdim. Hocam inanıyorum yeterli zamanda halledebileceğime. Genişletmek için tıkla... Sen yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış gerisini sınavdan sonra düşünmen daha iyi olur.
enesmbps dedi: Temelim var aslında bugünden itibaren çalışmayada başladım hatta daha yeni biyolojide sistemleri bitirdim. Hocam inanıyorum yeterli zamanda halledebileceğime. Genişletmek için tıkla... Sen yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış gerisini sınavdan sonra düşünmen daha iyi olur.
xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 885 Çözümler 5 18 Mart 2024 #17 enesmbps dedi: Temelim var aslında bugünden itibaren çalışmayada başladım hatta daha yeni biyolojide sistemleri bitirdim. Hocam inanıyorum yeterli zamanda halledebileceğime. Genişletmek için tıkla... 80 gün çalışırsan bayağı yol katedersin zaten sıkıntı etme.
enesmbps dedi: Temelim var aslında bugünden itibaren çalışmayada başladım hatta daha yeni biyolojide sistemleri bitirdim. Hocam inanıyorum yeterli zamanda halledebileceğime. Genişletmek için tıkla... 80 gün çalışırsan bayağı yol katedersin zaten sıkıntı etme.