YKS'ye kalan sürede EA 85-100 bin yapılabilir mi?

michisurube

Centipat
Merhaba, eşit ağırlıkta amacım 88k girmek OBP 77,8. yapılabilir mi?

Sözelime güveniyorum fakat matematiğime güvenemiyorum bu yüzden aşırı matematik çalışıyorum bir türlü düzenimi oturtamadığım için diğer derslere doğru düzgün bakamadım. 1 1,5 haftada AYT matematiğe geçiş yapacağım. Biliyorum biraz geç fakat temelden alıyorum matematiği ve kalan 180 küsur günde de 15-20 matematik hedefim var. Yapılabilir mi sizce? Bana sözel ve matematik dersleri konusunda önerileriniz neler?

Bir de TYT için kolay orta deneme olarak hangi yayınları önerirsiniz? Branş deneme de önerebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim. Matematikten çok korkuyorum zaten. Bu yüzden beni geriye çekiyor gibi hissediyorum ki öyle de. AYT matematikte belki çoğu konum kalır ama dediğim gibi 15 net civarı bana yetiyor o kadar yapabilsem başka hiçbir şey istemezdim.

Türkçe 27.
Sosyal 14-17 değişiyor.
TYT matematik 7-8 net daha bugün 345 branş çözdüm 7,75 geldi.
Fen 2

AYT matematik 2
Edebiyat 17.
Tarih 4
Coğrafya 5

Sözel kurtaracak. Türkçeyi 35 nete çekerseniz süper olur. Sayısala da matematik için çok zamanınız var bence Antrenmanlarla Matematik gibi kitaplardan giderseniz sorununuz kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…