16 yaşındayım ve şu anda 10. sınıftayım. Normalde 11. sınıfa gitmem gerekiyordu, ancak sınıfta kaldım ve bu yüzden 10. sınıfa açıktan devam ediyorum. İki yıl içinde bir dijital pazarlama ajansı kurmayı planlıyorum ve ajansımı ilerletip para kazanmayı umuyorum. Zaten 12. sınıfa geçene kadar bunu net yaparım, hatta 8 ayda bile yaparım bunu. Kolay yani bunu yapmak.
12. sınıfta ise, bir yerde staj için anlaşıp aylık 2-3 bin ₺ ödeyerek staja gitmiş gibi gösteririm kendimi o sırada evde otururum. Bu sırada, tüm yılımı ÖSYM sınavına çalışarak geçireceğim, ancak hiç derslerle ilgili bilgim yok ve sıfırdan başlamam gerekecek. İngilizcem ileri seviye. Eğer tüm yılımı ÖSYM sınavına adasam ve Doping Hafıza gibi paketler alıp her gün disiplinli çalışsam, TYT + AYT yapabilir miyim? Başarılı olabilir miyim? Work and travel yapmak istiyorum ve diplomam olmasını istiyorum, bu yüzden sınava gireceğim.
Work and travel yaptığım zaman, ajansıma yurt dışındaki işletmeleri de ekleyebilirim, bu da güzel olabilir. Bu nedenle, üniversiteye çalışmak istiyorum. TYT + AYT yapabilir miyim, yoksa sadece AYT veya TYT'ye odaklanmalı mıyım? Disiplinli çalışmakta üstüme yok, genelde disiplinim sayesinde başarılı oldum.
NOT: Her gün 4 saat de çalışırım 5 saat de. Param var zaten, çalışma kitapları falan alabilirim. Hiç fark etmez bana. Disiplinim asla bozulmaz.
Disiplin > Motivasyon