Herkese merhaba, benim bir sorum olacak sizlere. 12. sınıfa geçtim. Sözel öğrencisiyim. Sayısal derslere hiç girmeyeceğim. Sadece fende biyolojinin sözel kısmına çalışmayı düşünüyorum son 2 3 ay.
Sorum şu. Kafamda şöyle bir plan hazırladım. Öncelikle çalışmaya TYT Türkçe ile başlamayı düşünüyorum. Her gün 1 adet konuyu çalışıp her gün yeni bir konu öğreneceğim. Bütün TYT Türkçe konuları bittikten sonra. Türkçeden sadece paragraf + dil bilgisi ve haftada Türkçe 3 branş denemesi çözmeyi düşünüyorum. Bu şekilde bütün Türkçe ve sosyal konularını bitirdikten sonra sadece branş denemesi ve haftada 1 veya iki genel TYT denemesi çözmeyi planlıyorum. Sürekli olarak tekrar yapmak yerine soru çözerek öğrenmeyi, denemelerde yaptığım yanlışları tekrar etmeyi düşünüyorum. Konuları öğrenirken sadece 1 kaynak bitirmek planımda var. Bunun dışında Full branş denemesi ve genel deneme çözeceğim.
AYT'yi de aynı şekilde hallettikten sonra daha çok denemelere odaklanacağım. Son 1-2 ay kala ise çıkmış soruları çözmeyi düşünüyorum. Bu şekilde ilerlersem bir yararı olur mu? Umarım karışık anlatmamışımdır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.