Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Temmuz 2024 #1 Merhaba. YKS25 mezun öğrenciyim program yapmayı bilmiyorum acaba nasıl program yapabilirim?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Temmuz 2024 #2 Ders çalışma programı mı? Okulunda rehber öğretmen var ise sana çalışma programı hazırlayabilir.
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Rehber öğretmeninden ziyade daha önce çalışmış kişilerden tavsiye alıp kendine uyarlaman daha doğru olur bence.
Rehber öğretmeninden ziyade daha önce çalışmış kişilerden tavsiye alıp kendine uyarlaman daha doğru olur bence.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Temmuz 2024 #4 HHO istiyorum fakat meslek öğrencisi olduğum için öyle temelim yok ama sabah akşam çalışabilirim sizce yetişir mi?
HHO istiyorum fakat meslek öğrencisi olduğum için öyle temelim yok ama sabah akşam çalışabilirim sizce yetişir mi?
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #5 Thearlk146 dedi: HHO istiyorum fakat meslek öğrencisi olduğum için öyle temelim yok ama sabah akşam çalışabilirim sizce yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Çok rahat yetişir hocam.
Thearlk146 dedi: HHO istiyorum fakat meslek öğrencisi olduğum için öyle temelim yok ama sabah akşam çalışabilirim sizce yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Çok rahat yetişir hocam.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Temmuz 2024 #6 SpinG dedi: Rehber öğretmeninden ziyade daha önce çalışmış kişilerden tavsiye alıp kendine uyarlaman daha doğru olur bence. Genişletmek için tıkla... Hiç tanıdığım yokki rehberlikte mezun olduğum için bence yardımcı olmaz SpinG dedi: Çok rahat yetişir hocam. Genişletmek için tıkla... 400puan istiyor o yüzden baya çalışmam lazım Programı okula gitsem yaparlar mı sizce?
SpinG dedi: Rehber öğretmeninden ziyade daha önce çalışmış kişilerden tavsiye alıp kendine uyarlaman daha doğru olur bence. Genişletmek için tıkla... Hiç tanıdığım yokki rehberlikte mezun olduğum için bence yardımcı olmaz SpinG dedi: Çok rahat yetişir hocam. Genişletmek için tıkla... 400puan istiyor o yüzden baya çalışmam lazım Programı okula gitsem yaparlar mı sizce?
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #7 Thearlk146 dedi: Hiç tanıdığım yok ki rehberlikte mezun olduğum için bence yardımcı olmaz. 400puan istiyor o yüzden bayağı çalışmam lazım. Programı okula gitsem yaparlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... İllaki yardımcı olurlar yapmam diyeceğini sanmıyorum.
Thearlk146 dedi: Hiç tanıdığım yok ki rehberlikte mezun olduğum için bence yardımcı olmaz. 400puan istiyor o yüzden bayağı çalışmam lazım. Programı okula gitsem yaparlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... İllaki yardımcı olurlar yapmam diyeceğini sanmıyorum.
Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 215 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #8 Düzenli çalışman yeterli olacaktır.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Temmuz 2024 #9 SpinG dedi: İllaki yardımcı olurlar yapmam diyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam gidiyim sorayım yarın okula. Joelmillerrr dedi: Düzenli çalışman yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ya aslında ben de öyle diyordum da hem temelimin olmayışı hem de ailemin sen orayı yapamazsın deyişi bayağı bir hırslandırdı Eylül'de dershane eğitimim başlıyacak o zamana kadar hafif bir temelim olsun istiyorum.
SpinG dedi: İllaki yardımcı olurlar yapmam diyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam gidiyim sorayım yarın okula. Joelmillerrr dedi: Düzenli çalışman yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ya aslında ben de öyle diyordum da hem temelimin olmayışı hem de ailemin sen orayı yapamazsın deyişi bayağı bir hırslandırdı Eylül'de dershane eğitimim başlıyacak o zamana kadar hafif bir temelim olsun istiyorum.
Aquaa Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #10 Thearlk146 dedi: Hiç tanıdığım yok ki rehberlikte mezun olduğum için bence yardımcı olmaz. 400puan istiyor o yüzden bayağı çalışmam lazım. Programı okula gitsem yaparlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Sağlıktan kalacak bir sorunun var mı mülakatlarına gittim en küçük şeyden bile elerler.
Thearlk146 dedi: Hiç tanıdığım yok ki rehberlikte mezun olduğum için bence yardımcı olmaz. 400puan istiyor o yüzden bayağı çalışmam lazım. Programı okula gitsem yaparlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Sağlıktan kalacak bir sorunun var mı mülakatlarına gittim en küçük şeyden bile elerler.