YKS'ye nasıl çalışılır?

kaankaraatli

Decapat
Yer
France
Daha fazla  
Selam dostlar. YKS gireceğim şu anda 11.sınıfım, TYT başlayacağım. Hiçbir bilgim yok. Tavsiye edip yol gösterin. Nasıl çalışmalıyım? Taktik vesaire beklemedeyim. -_-
not : sayısalım

Hocam ben bu sene sayısalda 6bin yaptım. 11. sınıf birisine tavsiyem 11 konularını çok iyi bitirmesi olur, özellikle fen derslerin yoğun geçecek seneyi ne kadar eksiksiz tamamlarsan o kadar iyi. TYT olarak netlerin veya altyapın nasıl ona göre tavsiye vereyim.

TYT başlamak şu an senin için sıkıntı olur dostum. 11. sınıf konularını derste dinleyip üstüne günlük çalışma eklemen gerekiyor. Evde konu tekrarları, soru çözümleri yaparsan 11. sınıf için iyi bir yol kat edersin. Ancak TYT'de hiçbir bilgim yok. Dört işlemde bile zayıfım diyorsan acilen eşit ağırlığa geçmeni öneririm. TYT matematik için de ilk 12 konudan başlayabilirsin.

Yazmadığım için kusura bakmayın şu anda meslek lisesindeyim ve sayısal bölümdeyim 11 de TYT bitirmeyi düşünüyorum.

Hocam ben bu sene sayısalda 6bin yaptım. 11. sınıf birisine tavsiyem 11 konularını çok iyi bitirmesi olur, özellikle fen derslerin yoğun geçecek seneyi ne kadar eksiksiz tamamlarsan o kadar iyi. TYT olarak netlerin veya altyapın nasıl ona göre tavsiye vereyim.
Tyt deneme hiç olmadım daha bilmiyorum önerdiğiniz yayın varsa alıp ilk netlerimi bilmek isterim

Yazmadığım için kusura bakmayın şu anda meslek lisesindeyim ve sayısal bölümdeyim 11 de TYT bitirmeyi düşünüyorum.

Tyt deneme hiç olmadım daha bilmiyorum önerdiğiniz yayın varsa alıp ilk netlerimi bilmek isterim
Geçmiş senelerin sınavlarından birini çözebilirsin. Tavsiyem 2023 veya 2022 olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı