YKS'ye nasıl hazırlanılmalı?

@burk19 TYT biraz daha pratik işi o yüzden okul açılana kadar ne kadarını bitirebilirsen kârdır. Geriye kalanını dönem içinde eritirsin. 11. sınıfın sağlam ise AYT'den yana pek korkun olmasın. Değilse şimdiden alanına göre temel dersinden başla. En geç Kasım başında da direkt AYT'ye başlarsın. Ama AYT için acele etme, sindire sindire öğrenmen lazım.

Teşekkürler. 11. sınıfım fena değil ama bu kalan sürede biraz tekrar edeceğim. TYT'de ise matematik konuları az kaldı. İyi günler.

Hocam merhabalar, size bi sorum olucak aklıma takıldı. Kusura bakmayın rahatsız ettim. AYT matematik için hani kaynak sıralamaları oluyor ya şu yayını 1. kitap çözün sunu 2. diğeri 3. falan diye. Bu kitaplar aynı anda mı çözülüyor yoksa 1. kitabı bitirince 2ye mi geçiliyor aklıma yatmıyor. Yani ben konu anlatım kitabı, orta seviye kaynağı birlikte çözerken aynı anda zor kaynak mı çözücem yoksa orta seviye ve konu anlatım kitabı bitince mi zor kaynak çözücem. Bunun sıralaması, mantığı size göre nedir?

Hocam merhabalar, size bi sorum olucak aklıma takıldı. Kusura bakmayın rahatsız ettim. AYT matematik için hani kaynak sıralamaları oluyor ya şu yayını 1. kitap çözün sunu 2. diğeri 3. falan diye. Bu kitaplar aynı anda mı çözülüyor yoksa 1. kitabı bitirince 2ye mi geçiliyor aklıma yatmıyor. Yani ben konu anlatım kitabı(tabiki bi hocayla)(ayrıca üstüne okul ve kurs var) , orta seviye kaynağı birlikte çözerken aynı anda zor kaynak mı çözücem yoksa orta seviye ve konu anlatım kitabı bitince mi zor kaynak çözücem. Bunun sıralaması, mantığı size göre nedir?

Hocam merhabalar, size bi sorum olucak aklıma takıldı. Kusura bakmayın rahatsız ettim. AYT matematik için hani kaynak sıralamaları oluyor ya şu yayını 1. kitap çözün sunu 2. diğeri 3. falan diye. Bu kitaplar aynı anda mı çözülüyor yoksa 1. kitabı bitirince 2ye mi geçiliyor aklıma yatmıyor. Yani ben konu anlatım kitabı(tabiki bi hocayla)(ayrıca üstüne okul ve kurs var) , orta seviye kaynağı birlikte çözerken aynı anda zor kaynak mı çözücem yoksa orta seviye ve konu anlatım kitabı bitince mi zor kaynak çözücem. Bunun sıralaması, mantığı size göre nedir?

@391969

Son düzenleme:
@burk19 kusura bakma dostum uzun süredir girmiyordum foruma. Benim için AYT soru bankalarının mantığı şudur:
Kolay diyebileceğimiz kaynakla konu bitiminde kendimi denerim. Eksik olduğum kavramlarda tekrar bakarım. Bir tane de orta-orta üstü kitabimla konunun üstünden çok geçmeden konuları tararim.
Tavsiyem belli bir konuya geldikten sonra da 3. kitapla geriye dönük tekrar yapman.

Verimli, planlı ve bol çalışın hocam. Planınızı kendinize göre hazırlayın. Her bireyin davranışları farklı neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…