YKS'ye nereden başlanmalı?

Cagan_31

Decapat
Yer
Kaer Morhen
Hayatım boyunca hiç ders çalışmadım yalan yok. Hiçbir dersten de temelim yok. Fakat geç de olsa bir şeylerin farkına vardım, üniversite sınavına çalışacağım. Ama nereden ve nasıl başlasam tam bilmiyorum. Aklımda şöyle bir şey var; Kuzenimin verdiği birkaç soru bankası var, onların yanına TYT 49 Günde Türkçe Kampı EKO Rehber Matematik Tonguç Akademi | 9786254221026 49 Günde TYT Matematik Kampı Eko Tonguç Akademi | 9786257547901 https://www.trendyol.com/fragman-ya...283525043?boutiqueId=613528&merchantId=585055 bunları alıp bunlardan başlamayı ve sonra kuzenimden gelenleri çözmeyi düşünüyorum. TYT iyice oturunca da AYT'ye geçerim gibi bir plan var kafamda, siz ne dersiniz?

Bu kaynakları bilmiyorum ama matematik adına temeliniz yoksa antrenmanlarla matematik 1 kitabını tavsiye ederim. Tam temelden 4 işlemden başlatıyor. 2. serisi TYT konularını, 3. ve 4. serisi AYT konularını barındırıyor. Öğrenme aşamasında işinize yarayacaktır. TYT bazında matematikte yardımcı olabilirim ancak. TYT Mat'ta biraz ilerlediğinizde AYT mata geçmenizi öneririm. TYT mat mantık üstüne sorarken AYT formül üstüne sorular soruyor. AYT baktığınızda daha kolay aslında. Gözünüzde büyütmeyin.

Ben şahsen antrenmanlarla serisini asla önermiyorum 1 net bile kazandırmayan bir seri boşa vakit kaybetmeye gerek yok kimsenin de o kadar sıfır olduğunu düşünmüyorum.

Ben şahsen antrenmanlarla serisini asla önermiyorum 1 net bile kazandırmayan bir seri boşa vakit kaybetmeye gerek yok kimsenin de o kadar sıfır olduğunu düşünmüyorum.

Ant. Mat. 1 için doğru net kazandırmaz ama temel atar. Diğerleri ise başlangıç seviyesine göre olduğu için dedim. Matematik kolay sorularla başlanınca sevilebilen bir ders aslında bunu baz alarak dedim.

Ben çalışmaya Antrenmanlarla mat 1 le başladim temelin yoksa çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…