mefeeee Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 550 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #1 Haftada 4 gün dershanede YDT denemesine giriyorum. Onun dışı kalan günlerde branş denemesi ya da TYT denemesi çözüyorum. Branş denemelerim bitmek üzere. Bu yüzden kalan sürede her gün 1 TYT çözmek fazla olur mu?
Haftada 4 gün dershanede YDT denemesine giriyorum. Onun dışı kalan günlerde branş denemesi ya da TYT denemesi çözüyorum. Branş denemelerim bitmek üzere. Bu yüzden kalan sürede her gün 1 TYT çözmek fazla olur mu?
Subutayt Picopat Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #2 Her gün yerine haftada 1 gün boş bırakıp yapamadığın sorular üzerine ekstra uğraşmanda fayda var
mefeeee Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 550 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #3 Subutayt dedi: Her gün yerine haftada 1 gün boş bırakıp yapamadığın sorular üzerine ekstra uğraşmanda fayda var Genişletmek için tıkla... Pazar günleri yapıyorum zaten onu
Subutayt dedi: Her gün yerine haftada 1 gün boş bırakıp yapamadığın sorular üzerine ekstra uğraşmanda fayda var Genişletmek için tıkla... Pazar günleri yapıyorum zaten onu
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.180 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #4 Gayet yeterli. Son 1 ay kala kurslar zaten seri denemelere başlar, seri deneme çözmek netleri arttırmanın etkili yollarından biridir.
Gayet yeterli. Son 1 ay kala kurslar zaten seri denemelere başlar, seri deneme çözmek netleri arttırmanın etkili yollarından biridir.