A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Ocak 2022 #1 YKS'ye 5 aydan biraz fazla bir süre kaldı. Taktik ve tecrübelerinizden biraz bahseder misiniz?
E Ezelturan Attopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #2 Taktik: Ders çalışmak. İlk 2K'ya giren biri olarak en büyük taktik bu.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Ocak 2022 #3 Ezelturan dedi: Taktik: Ders çalışmak. İlk 2K'ya giren biri olarak en büyük taktik bu. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Çalışıyorum olduğu kadar hedefim 40K.
Ezelturan dedi: Taktik: Ders çalışmak. İlk 2K'ya giren biri olarak en büyük taktik bu. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Çalışıyorum olduğu kadar hedefim 40K.
Demokrat21 Centipat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 56 9 Ocak 2022 #4 Youtube'u ders anlamında fazla kullanmamak, sanıldığı kadar faydalı değil. Tecrübe konuşuyor.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Ocak 2022 #5 Demokrat21 dedi: Youtube'u ders anlamında fazla kullanmamak, sanıldığı kadar faydalı değil. Tecrübe konuşuyor. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden ders dinlemiyorum. Ara sıra 3-5 dakikalık soru çözüm videoları bakıyorum.
Demokrat21 dedi: Youtube'u ders anlamında fazla kullanmamak, sanıldığı kadar faydalı değil. Tecrübe konuşuyor. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden ders dinlemiyorum. Ara sıra 3-5 dakikalık soru çözüm videoları bakıyorum.
E Ezelturan Attopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #6 Demokrat21 dedi: Youtube'u ders anlamında fazla kullanmamak, sanıldığı kadar faydalı değil. Tecrübe konuşuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu nasıl cümle neden faydasız olsun zaten
Demokrat21 dedi: Youtube'u ders anlamında fazla kullanmamak, sanıldığı kadar faydalı değil. Tecrübe konuşuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu nasıl cümle neden faydasız olsun zaten
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #7 @Demokrat21 Neye dayanarak bunu diyorsunuz ve genelliyorsunuz?
Demokrat21 Centipat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 56 9 Ocak 2022 #8 Ezelturan dedi: Hocam bu nasıl cümle neden faydasız olsun zaten Genişletmek için tıkla... Sen gideceğin yere 5 dakikada da ulaşırsın 1 saatte de. Youtube bu süreyi uzatıyor. TYT pratik bir şey, 2 sayfalık şeyi 1 saate anlatırlar oysa kitaptan okusan akşamda tekrar okusan normal hafızası olan birinin aklında çok rahat kalır. @Culoksi
Ezelturan dedi: Hocam bu nasıl cümle neden faydasız olsun zaten Genişletmek için tıkla... Sen gideceğin yere 5 dakikada da ulaşırsın 1 saatte de. Youtube bu süreyi uzatıyor. TYT pratik bir şey, 2 sayfalık şeyi 1 saate anlatırlar oysa kitaptan okusan akşamda tekrar okusan normal hafızası olan birinin aklında çok rahat kalır. @Culoksi
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #9 Youtube'daki çakma koçları dinleme.
KB98K Centipat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #10 Abdullah_Kadir dedi: YKS'ye 5 aydan biraz fazla bir süre kaldı. Taktik ve tecrübelerinizden biraz bahseder misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum ders çalış yeter
Abdullah_Kadir dedi: YKS'ye 5 aydan biraz fazla bir süre kaldı. Taktik ve tecrübelerinizden biraz bahseder misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum ders çalış yeter