ballisthenos Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 483 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, yarın sınavım var. Mezuna bıraktım fakat sınav sorularına bakmak ve öylesine girmek istiyorum her neyse, sınava terlikle gitmeyi düşünüyorum. Sizce terlikle gidebilir miyiz, bir sorun olur mu?
Merhaba arkadaşlar, yarın sınavım var. Mezuna bıraktım fakat sınav sorularına bakmak ve öylesine girmek istiyorum her neyse, sınava terlikle gitmeyi düşünüyorum. Sizce terlikle gidebilir miyiz, bir sorun olur mu?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.781 Çözümler 24 20 Haziran 2025 #2 Ben ayakkabıyla girip sınav anında ayakkabıları çıkardım valla yani bir şey olmaz, çorap olmadan çıplak ayakta girilir ferah ferah oh.
Ben ayakkabıyla girip sınav anında ayakkabıları çıkardım valla yani bir şey olmaz, çorap olmadan çıplak ayakta girilir ferah ferah oh.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 20 Haziran 2025 #3 Nasıl rahat ediyorsan öyle git. Kimse bir şey söyleyemez. Son düzenleme: 20 Haziran 2025
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.291 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #4 ÖSYM'nin yönetmeliklerinde kılık kıyafete dair bir katı kuralı yok. Sadece takı, bilezik vb şeylerin üstünüzde olmamasını istiyor.
ÖSYM'nin yönetmeliklerinde kılık kıyafete dair bir katı kuralı yok. Sadece takı, bilezik vb şeylerin üstünüzde olmamasını istiyor.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 20 Haziran 2025 #5 Girersin açıkçası.
Lilith27 Picopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 291 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Haziran 2025 #6 Terlikle gidebilirsin, terlikle gelemezsin diye bir madde yok.
sytheee Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #7 Girilir.
ballisthenos Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 483 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #8 Ssansarsalvo dedi: Ben ayakkabıyla girip sınav anında ayakkabıları çıkardım vallahi yani bir şey olmaz, çorap olmadan çıplak ayakta girilir ferah ferah oh. Genişletmek için tıkla... Lilith27 dedi: Terlikle gidebilirsin, terlikle gelemezsin diye bir madde yok. Genişletmek için tıkla... Taeones dedi: Girersin açıkçası. Genişletmek için tıkla... Starlink_0 dedi: ÖSYM'nin yönetmeliklerinde kılık kıyafete dair bir katı kuralı yok. Sadece takı, bilezik vb şeylerin üstünüzde olmamasını istiyor. Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: Nasıl rahat ediyorsan öyle git. Kimse bir şeu söyleyemez. Genişletmek için tıkla... Starlink_0 dedi: ÖSYM'nin yönetmeliklerinde kılık kıyafete dair bir katı kuralı yok. Sadece takı, bilezik vb şeylerin üstünüzde olmamasını istiyor. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkür ederim dostlar.
Ssansarsalvo dedi: Ben ayakkabıyla girip sınav anında ayakkabıları çıkardım vallahi yani bir şey olmaz, çorap olmadan çıplak ayakta girilir ferah ferah oh. Genişletmek için tıkla... Lilith27 dedi: Terlikle gidebilirsin, terlikle gelemezsin diye bir madde yok. Genişletmek için tıkla... Taeones dedi: Girersin açıkçası. Genişletmek için tıkla... Starlink_0 dedi: ÖSYM'nin yönetmeliklerinde kılık kıyafete dair bir katı kuralı yok. Sadece takı, bilezik vb şeylerin üstünüzde olmamasını istiyor. Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: Nasıl rahat ediyorsan öyle git. Kimse bir şeu söyleyemez. Genişletmek için tıkla... Starlink_0 dedi: ÖSYM'nin yönetmeliklerinde kılık kıyafete dair bir katı kuralı yok. Sadece takı, bilezik vb şeylerin üstünüzde olmamasını istiyor. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkür ederim dostlar.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 20 Haziran 2025 #9 ballisthenos dedi: Hepinize çok teşekkür ederim dostlar. Genişletmek için tıkla... Ne demek, BAŞARILAR!
ballisthenos dedi: Hepinize çok teşekkür ederim dostlar. Genişletmek için tıkla... Ne demek, BAŞARILAR!
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.029 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #10 Terlik + mayo + atlet bak bu kombinle gir daha dikkat çekici ve eleyici olur.