UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 943 Çözümler 1 20 Haziran 2025 #21 pilotds dedi: Ben olsam sadece mayo ile giderim havalar sıcak zaten üfür üfür takılır çözerken. Genişletmek için tıkla... Atlet don yeterli.
pilotds dedi: Ben olsam sadece mayo ile giderim havalar sıcak zaten üfür üfür takılır çözerken. Genişletmek için tıkla... Atlet don yeterli.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 20 Haziran 2025 #22 pilotds dedi: Ben olsam sadece mayo ile giderim havalar sıcak zaten üfür üfür takılır çözerken. Genişletmek için tıkla... Havlunuz ile gidin hocam, sınavdan çıkınca hop doğru denize.
pilotds dedi: Ben olsam sadece mayo ile giderim havalar sıcak zaten üfür üfür takılır çözerken. Genişletmek için tıkla... Havlunuz ile gidin hocam, sınavdan çıkınca hop doğru denize.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.029 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #23 Taeones dedi: Havlunuz ile gidin hocam, sınavdan çıkınca hop doğru denize. Genişletmek için tıkla... O potansiyel tehlike hocam.
Taeones dedi: Havlunuz ile gidin hocam, sınavdan çıkınca hop doğru denize. Genişletmek için tıkla... O potansiyel tehlike hocam.
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 395 Çözümler 2 20 Haziran 2025 #24 Sabah evden çıkmadan önce ağzınıza iki diş sarımsak da atın. Varsa sınıfta zeki kişiler minimum 10 net götürür onlardan.
Sabah evden çıkmadan önce ağzınıza iki diş sarımsak da atın. Varsa sınıfta zeki kişiler minimum 10 net götürür onlardan.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.029 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #25 kraliyetuyesi dedi: Sabah evden çıkmadan önce ağzınıza iki diş sarımsak da atın. Varsa sınıfta zeki kişiler minimum 10 net götürür onlardan. Genişletmek için tıkla... Yumurta + sarımsak daha iyi olmaz mı?
kraliyetuyesi dedi: Sabah evden çıkmadan önce ağzınıza iki diş sarımsak da atın. Varsa sınıfta zeki kişiler minimum 10 net götürür onlardan. Genişletmek için tıkla... Yumurta + sarımsak daha iyi olmaz mı?
ballisthenos Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 483 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #26 pilotds dedi: Yumurta + sarımsak daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... kraliyetuyesi dedi: Sabah evden çıkmadan önce ağzınıza iki diş sarımsak da atın. Varsa sınıfta zeki kişiler minimum 10 net götürür onlardan. Genişletmek için tıkla... pilotds dedi: O potansiyel tehlike hocam. Genişletmek için tıkla... Dostlarım bir de bilekliğim var sorun olur mu ipli bileklik metal değil
pilotds dedi: Yumurta + sarımsak daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... kraliyetuyesi dedi: Sabah evden çıkmadan önce ağzınıza iki diş sarımsak da atın. Varsa sınıfta zeki kişiler minimum 10 net götürür onlardan. Genişletmek için tıkla... pilotds dedi: O potansiyel tehlike hocam. Genişletmek için tıkla... Dostlarım bir de bilekliğim var sorun olur mu ipli bileklik metal değil
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.782 Çözümler 23 20 Haziran 2025 #27 pilotds dedi: Ben olsam sadece mayo ile giderim havalar sıcak zaten üfür üfür takılır çözerken. Genişletmek için tıkla... Bak yaparım.
pilotds dedi: Ben olsam sadece mayo ile giderim havalar sıcak zaten üfür üfür takılır çözerken. Genişletmek için tıkla... Bak yaparım.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 20 Haziran 2025 #28 ballisthenos dedi: Dostlarım bir de bilekliğim var sorun olur mu ipli bileklik metal değil Genişletmek için tıkla... Üst taraması yaparken gördüler ve çıkarmamı söylemişti güvenlikler çıkardım tekrardan tarama yapılıp içeri girmiştim.
ballisthenos dedi: Dostlarım bir de bilekliğim var sorun olur mu ipli bileklik metal değil Genişletmek için tıkla... Üst taraması yaparken gördüler ve çıkarmamı söylemişti güvenlikler çıkardım tekrardan tarama yapılıp içeri girmiştim.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.029 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #29 Particle Cannon dedi: Bak yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam çok etkili bir yöntem millet yanda sıcakla cebelleşiyor ekstra biz üfür üfür çözüyoruz. ballisthenos dedi: Dostlarım bir de bilekliğim var sorun olur mu ipli bileklik metal değil. Genişletmek için tıkla... Bileklik sorun oluyor çıkartırlar.
Particle Cannon dedi: Bak yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam çok etkili bir yöntem millet yanda sıcakla cebelleşiyor ekstra biz üfür üfür çözüyoruz. ballisthenos dedi: Dostlarım bir de bilekliğim var sorun olur mu ipli bileklik metal değil. Genişletmek için tıkla... Bileklik sorun oluyor çıkartırlar.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.914 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 21 Haziran 2025 #30 Antalya'da sınava giremeyen kızın videosunu gördükten sonra aklıma bu konu geldi yazayım dedim